Power tuşu takılı kalıyor

infinist0

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba, iyi forumlar. Konu biraz acil direkt konuya giricem. Uzun bir süredir power tuşum takılı kalıyor, şuana kadar biraz zorlansamda açabiliyordum fakat şuan yine açabiliyorum ama bu sefer monitöre görüntü gelmiyor. Power tuşu içine gömülüyor geri geri yukarı çıkıyor ve kasa kapanıyor. Bazen açabiliyorum ama bu sefer de dediğim gibi ekrana görüntü gelmiyor. Ne yapabilirim?

Merhaba, iyi forumlar. Konu biraz acil direkt konuya giricem. Uzun bir süredir power tuşum takılı kalıyor, şuana kadar biraz zorlansamda açabiliyordum fakat şuan yine açabiliyorum ama bu sefer monitöre görüntü gelmiyor. Power tuşu içine gömülüyor geri geri yukarı çıkıyor ve kasa kapanıyor. Bazen açabiliyorum ama bu sefer de dediğim gibi ekrana görüntü gelmiyor. Ne yapabilirim?
kasa mı yoksa laptop mu

İlk olarak konu başlığını düzenle. Poşet yazmışsın konuyla ilgili bilgisi olanlar konuya girmeyebilir.
Ekran gelmemesi sürekli aç kapa yapmaktan olabilir. Pc yi kapatıp komple elektrikten çekip açma düğmesine basılı tut sonra elektriği aç ve tekrar pc yi açmayı dene.
Tuşun içindeki yay bozulmuş olabilir bilgin varsa kendin değiştir yada bir elektrikçiye git.

Kasa modeli nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kasa mı yoksa laptop mu
Kasa dediğine göre laptop

hocam benim tek bildiğim çözüm kısa devre yaptırarak açabilirsin tornavidayla

Bilgisayarı zor bile açıyorum, fanlar dönüyür ve ışıklar geliyor ama monitöre görüntü gelmiyor. Kabloyu kontrol et diyor fakat kablo uçları kasaya da monitöre de bağlı yani bir sıkıntı yok gibi duruyor.

Ekler

• image.webp
    image.webp
    429.5 KB · Hit: 31
Geri