claussamet
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
g300s mouse kullanıyorum valorantta taramama rağmen tek tek sıkıyor bazen tek tek sıkan silahta tarıyor
Mouse klik tuş yerinde sorun oluyor bazen ben de aynı sorunu yaşamıştımg300s mouse kullanıyorum valorantta taramama rağmen tek tek sıkıyor bazen tek tek sıkan silahta tarıyor
nasıl düzeliyorMouse klik tuş yerinde sorun oluyor bazen ben de aynı sorunu yaşamıştım
hocam o mouseun kronigi og300s mouse kullanıyorum valorantta taramama rağmen tek tek sıkıyor bazen tek tek sıkan silahta tarıyor
yok gibi duruyorfiziksel olarak hissettiginiz yanlis giden birsey yokmu hocam
düzelmiyor muhocam o mouseun kronigi o
isterseniz butce soyleyin onerelim mouse, mouse degismek disinda pek farkli bir secenek yok gibi duruyor. tabi isterseniz son olarak icini acip temizleyip tekrardan kullanmaya devam edebilirsinziyok gibi duruyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
düzelmiyor mu
oyunlarda işimi görücek bi mouse olsa yeter siz önerin bütçeme yeterse söylerim benisterseniz butce soyleyin onerelim mouse, mouse degismek disinda pek farkli bir secenek yok gibi duruyor. tabi isterseniz son olarak icini acip temizleyip tekrardan kullanmaya devam edebilirsinzi
hangisi daha iyidir sizce![]()
SteelSeries Rival 3 Ssm62513 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Rival 3 Ssm62513 Optik 6 Tuş 8500cpı Kablolu Gaming (OYUNCU) Mouse yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
rival 3. forumda kime sorsaniz bir mazisi vardir çok övülen bir mouse. tutuş şekliniz nasil bu arada ? bu butcede sorulmamasi gerekn bir soru olsada belki birşeyler xçıkarhangisi daha iyidir sizce