İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Altyapın yok diyor veya 100 çıkıyor Turknette. Türk Telekom da aradığımda 1gbit var dediler ama çok pahalıydı bende 200 geçtim.

Hocam var aslında. WAN altında Qos ayarları var. Qos anahtarı kapalıydı aç dedim kaydettim başka da bilmiyorum. Şekil yönlendirme, yapılandırma falan var.
Olsa da üst modeli gibi çalışmıyor. Üst modelinde download çalışıyorken bunda ayar yapmaya çalışanlar hiçbir şekilde başaramamış. Üst modelinde de sadece download'ı çalıştırabildiler upload uyuyor. Yazılımı eski olduğu için sadece QoS yazısını eklemişler geçmişler. Zaten kullananlar direkt iade edip başka bir cihaz aldı.

Olsa da üst modeli gibi çalışmıyor. Üst modelinde download çalışıyorken bunda ayar yapmaya çalışanlar hiçbir şekilde başaramamış. Üst modelinde de sadece download'ı çalıştırabildiler upload uyuyor. Yazılımı eski olduğu için sadece QoS yazısını eklemişler geçmişler. Zaten kullananlar direkt iade edip başka bir cihaz aldı.
Peki uygun fiyatlı ne önerirsiniz?

Arkada oyun güncelleniyordu ondan biraz az çıktı
1755356405196.webp

3 kişi browse atıyor yoksa 96 falan. İstanbula gidince bir daha atarım orda 1100-1200 civarı cıkar heralde
1755356585418.webp

Bütçe kısıtlıysa: https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-kn-2112-01tr-1200-mbps-vdsl2-fiyati,456955482.html
Bütçe varsa: https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-keenetic-hopper-kn-3610-01en-1800-mbps-fiyati,437448865.html

KN2112 de bana göre yeter ama üst modeli almak istersen ikinci el bile alabilirsin. Yazılımı, donanımı çok iyi bu markanın. Her ayar çok basit ve arayüzü karışık değil.
200mbps ise %90 fiberdir bunlar VDSL değil mi

Ekler

• SS.webp
    SS.webp
    39.3 KB · Hit: 23
Oyun inerken 2 ms nasıl alabiliyorsun ve 990 mbps SQM mi açık saödçdas
Hocam SQM nedir bilmediğimden soruyorum, Atlantis Net kullanıyorum ilk aldığım zamanlar biraz kopmaları falan vardı ama sonrasında ne ping konusunda ne de hız konusunda hiç üzmedi artık iliğine kadar bu şekilde kullanabiliyorum valla.

200mbps ise %90 fiberdir bunlar VDSL değil mi
Alttaki destekliyor da üstteki desteklemiyor doğru o kadar çok önerdim ki fiber olduğunu tamamen unuttum teşekkürler kusura bakmayın düzeltiyorum hemen. Uygun fiyatlı denilince alt modellere gitti kafam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler bu nedir?

Bende geçeyim sizin internet ne ise
Hangi iss bu

Alttaki destekliyor da üstteki desteklemiyor doğru o kadar çok önerdim ki fiber olduğunu tamamen unuttum teşekkürler kusura bakmayın düzeltiyorum hemen. Uygun fiyatlı denilince alt modellere gitti kafam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi iss bu
Türkcell Superonline kullanıyorum, testi de onların sitesinden yaptım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,523
Üyeler
184,179
Son üye
copperx
Geri