İnternet hızınız kaç Mbps? (Fotoğraf)

Hocam SQM nedir bilmediğimden soruyorum, Atlantis Net kullanıyorum ilk aldığım zamanlar biraz kopmaları falan vardı ama sonrasında ne ping konusunda ne de hız konusunda hiç üzmedi artık iliğine kadar bu şekilde kullanabiliyorum valla.
SQM genel ağdaki gecikmeyi, bufferbloat'ı çözüyor. Sen QoS gibi tek tek ayarla uğraşmadan SQM direkt kendisi her şeyi hallediyor. Birileri oyun indirse bile sana asla yansımıyor minimum ping de oyun oynuyorsun. Yani trafik ağının akışını hafifletiyor. (Yolun internet olduğunu varsayalım arabalar geçiyor biri oyun indirdiği zaman direkt kamyonlar geliyorsa SQM açınca kamyonları yok ediyor trafiği rahatlatıyor.) %99 SQM destekli router olmadığı için ping sorunları yaşıyorsan QoS yapabilirsin. Çok basit.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkcell Superonline kullanıyorum, testi de onların sitesinden yaptım.
Kaça kaç hız alıyorsun Normalde?

Benim fiber 8 aydır direklerde duruyor :D
1755357141652.webp

laptop wifi ile bu kadar

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-08-16 181205.webp
    Ekran görüntüsü 2025-08-16 181205.webp
    8 KB · Hit: 18
İlk 12 ay 300 Son 12 ay 400 lira fatura

1755357297714.webp

Daha ne olsun :D

Kaç mbps ile anlaştın normalde?
paketim 24 lük hocam baya arızalı benim hat en sonn 8 ay önce gelen ekip oksitli port arızalı çok ek var deyip gitti daha da ggelmiyorlar zaten

SQM genel ağdaki gecikmeyi, bufferbloat'ı çözüyor. Sen QoS gibi tek tek ayarla uğraşmadan SQM direkt kendisi her şeyi hallediyor. Birileri oyun indirse bile sana asla yansımıyor minimum ping de oyun oynuyorsun. Yani trafik ağının akışını hafifletiyor. (Yolun internet olduğunu varsayalım arabalar geçiyor biri oyun indirdiği zaman direkt kamyonlar geliyorsa SQM açınca kamyonları yok ediyor trafiği rahatlatıyor.) %99 SQM destekli router olmadığı için ping sorunları yaşıyorsan QoS yapabilirsin. Çok basit.

Kaça kaç hız alıyorsun Normalde?
Yani tarifem 1000 mbps, görünüşe göre download da neredeyse alıyorum ama upload tabii ki yerlerde. Aklıma Xantares'in Cumhurbaşkanın kalemi miydi ne ona sorduğu soru ve aldığı cevap aklıma geldi haha

1755357972608.webp

16mbs 450 tl ödüyorum mecburen. Bu yerel bir internet firması. Türktelekom Turkcell Vodafone Türknet başvuru yaptım hepsi geldi ama internet kutusunda yer yok diyip geri gittiler. Bende buna mecbur kaldım yoksa internetsiz kalacaktım. Kısmetse yakında taşınacağız o zaman başka firmaya geçecem çünkü bu hız yetmiyor.

Not: uydu üzerinden sağlanan bir internet firmasıdır akdeniznet.

Ekler

• Screenshot_20250816_182152_UC Browser.webp
    Screenshot_20250816_182152_UC Browser.webp
    31.6 KB · Hit: 13
1755358123931.webp

Geri