🔥İndirim LG UltraGear 24 inç 180 Hz, IPS 1 ms (GtG), HDR10 Full HD IPS Monitör 4.299TL

Görüntü kalitesi değil zaten olay malzeme kalitesi LG monitörler 20 yıllık Fransız arabalar gibi gıcırdıyor.
Monitörle ne yaşıyorsunuz da gıcırdıyor? Monitör genel olarak sabit bir parça değil mi? Bende sağa sola oynatıyorum ama monitör kolu kullanıyorum tabi

Hocam ben de kullanıyorum da oyunlarda parlaklık elliyken monitör üzerinden manuel parlaklığı arttırınca 51 yapsam sonra 50 ye geri getirsem bile görüntü çok canlanıyor aradan 30 saniye falan geçince yine soluklaşıyor , senin bir fikrin var mıdır. O canlı haliyle kullanmak keyifli ancak soluk hali soğuttu monitörden
Bu durum HDR özelliği açık olduğunda oluyordu sanırım.

Görüntü kalitesi değil zaten olay malzeme kalitesi LG monitörler 20 yıllık Fransız arabalar gibi gıcırdıyor.
Monitör sürülen bişey değil üstünden inmen lazım o zaman gıcırdamaz.

Bu bütçelerde hdr değil zaten. Profesyonel incelemeciler fake hdr diyor.
IMG_4103.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Görüntü kalitesi muazzam kesinlikle öneririm
800:1 kontrast oranı var. Renk gamutu fena değil, parlaklık yüksek vs ama muazzam demek imkansız. İş görür diyebiliriz.

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Monitör sürülen bişey değil üstünden inmen lazım o zaman gıcırdamaz.
S*lak s*lak cevap vermenize gerek yok imzamda LG monitör kullandığım görülmekte. Fasulye kadar beyniniz varsa gıcırdamasından kastettiğim şeyin plastik ve üretim kalitesini olduğunu anlardınız diye umuyorum. 4 yıllık bir monitörü hareket ettirirken bile korkuyorsam sanki yazdıklarım doğru oluyor değil mi?
monitörün üstüne mi biniyorsun napıyorsun hocam ?
Hocam biraz düşününce yazdığım şeyin malzeme ve üretim kalitesi hakkında bir eleştiri olduğunu anlardın be.

Hocam biraz düşününce yazdığım şeyin malzeme ve üretim kalitesi hakkında bir eleştiri olduğunu anlardın be.
Biliyorum da ben zamanında 3k ya aldım bu monitörü malzeme kalitesi olarak diğerlerine nazaran 1 tık üstü diyebilirim bana kalırsa f/p ürünüydü.
en azından kalın bacakları var düşücek hissi vermiyordu.Sonrasında Pivot ihtiyacı monitör standı aldım.

Biliyorum da ben zamanında 3k ya aldım bu monitörü malzeme kalitesi olarak diğerlerine nazaran 1 tık üstü diyebilirim bana kalırsa f/p ürünüydü.
en azından kalın bacakları var düşücek hissi vermiyordu.Sonrasında Pivot ihtiyacı monitör standı aldım.
Zamanı yok hocam, hala 3k gibi fiyatı var. Hatta dolara endeksleyince 4 dolar daha pahalı şu anda. Yani almak isteyen arkadaş varsa alsın, şu anki enflasyon ve doları göz önünde bulundurunca amazon'un kış indirimiyle aynı fiyatta olduğunu söyleyebiliriz.

S*lak s*lak cevap vermenize gerek yok imzamda LG monitör kullandığım görülmekte. Fasulye kadar beyniniz varsa gıcırdamasından kastettiğim şeyin plastik ve üretim kalitesini olduğunu anlardınız diye umuyorum. 4 yıllık bir monitörü hareket ettirirken bile korkuyorsam sanki yazdıklarım doğru oluyor değil mi?

Bende LG kullanıyorum malzeme kalitesi de gayet kaliteli ayağı komple boydan boya metal masayı sallayınca hareket etmiyor kendi adına konuş

2018 model lg kullanıyorum. Sorunsuz aşırı memnunum. Tabi premium seviyeydi o zamanlar. Biraz da markadan bağımsız giriş seviyesi ürünlerde sorunlar olması veya malzeme kalitesi düşük olması normal lg bile olsa black smearing ghosting gibi sorunlar olması daha yüksek. O yüzden mümkün olduğunca orta orta - üst kaliteli kronik sorunsuz model alıp uzun süreli kullanma taraftarıyım. Ne kadar ekmek o kadar köfte.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri