Evlendiğinde kadına hadi gel benim rs 6 ımda mı uyuyalım diyecek ama dur şimdi rs 6 varevetde ev aldıktan sonra araba almakta çok zor oluyor yaşın gençse araba tercih edilebilir benim düşüncem
kendim için değil aile içinevetde ev aldıktan sonra araba almakta çok zor oluyor yaşın gençse araba tercih edilebilir benim düşüncem
kesinlikle sana katılıyorum21 yaşında kendi evimi kendim aldım kira önümüzdeki sene düğünüm var ve kira derdim olmayacağı için çok mutluyum evini alıp kiraya vereceğin parayıda birikim yaparak Max 1.5 2 sene içindede araba alabilirsin ev daha önemli bana kalırsa
21 yaşında ev alacak parayı nasıl biriktirdin be hocam yaş kaç şuan21 yaşında kendi evimi kendim aldım kira önümüzdeki sene düğünüm var ve kira derdim olmayacağı için çok mutluyum evini alıp kiraya vereceğin parayıda birikim yaparak Max 1.5 2 sene içindede araba alabilirsin ev daha önemli bana kalırsa
Ev kesinlikle. Araban hiç olmasa bile bir şekilde ulaşım sağlanıyor sadece konfor düşüyor ama evsiz yaşam imkansıza yakın, evin yoksa mecbur kira ödemen ve ev sahibinle iyi geçinmen gerek.bana kalırsa ilk ev alınmalı daha sonra araba çünkü kira derdin olmayacak şuan günümüzde min kira 25 den başlıyor en kötü