Önce ev mi yoksa araba mı alınmalı?

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
bana kalırsa ilk ev alınmalı daha sonra araba çünkü kira derdin olmayacak şuan günümüzde min kira 25 den başlıyor en kötü

evetde ev aldıktan sonra araba almakta çok zor oluyor yaşın gençse araba tercih edilebilir benim düşüncem

evetde ev aldıktan sonra araba almakta çok zor oluyor yaşın gençse araba tercih edilebilir benim düşüncem
Evlendiğinde kadına hadi gel benim rs 6 ımda mı uyuyalım diyecek ama dur şimdi rs 6 var 🤔🤔 en iyisi bu işlere girmemek

21 yaşında kendi evimi kendim aldım kira önümüzdeki sene düğünüm var ve kira derdim olmayacağı için çok mutluyum evini alıp kiraya vereceğin parayıda birikim yaparak Max 1.5 2 sene içindede araba alabilirsin ev daha önemli bana kalırsa

21 yaşında kendi evimi kendim aldım kira önümüzdeki sene düğünüm var ve kira derdim olmayacağı için çok mutluyum evini alıp kiraya vereceğin parayıda birikim yaparak Max 1.5 2 sene içindede araba alabilirsin ev daha önemli bana kalırsa
kesinlikle sana katılıyorum

21 yaşında ev alacak parayı nasıl biriktirdin be hocam yaş kaç şuan

bana kalırsa ilk ev alınmalı daha sonra araba çünkü kira derdin olmayacak şuan günümüzde min kira 25 den başlıyor en kötü
Ev kesinlikle. Araban hiç olmasa bile bir şekilde ulaşım sağlanıyor sadece konfor düşüyor ama evsiz yaşam imkansıza yakın, evin yoksa mecbur kira ödemen ve ev sahibinle iyi geçinmen gerek.

Ama şu da var ortalama bir ev fiyatı ortalama bir arabanın 5 katı falan.

Şahsi konuşacağım. Aile evinde kalıp tıp okuyacağım için 24 yaşımdan 28-29 yaşıma kadarki uzmanlığı okuma süremde belli bir maaş alacağım. Bu maaşla birlikte büyük ihtimalle 1. seneden aile evinde kaldığım için standart ve kullanışlı bir araba alırım, sonrasında da ev için ev kredisine girer ayrı eve çıkıp rahatıma bakardım. Yani bu tarz şeyler maaşa falan baya bağlı.

Ev alınmalı. İmkan olduğu zaman bir ev daha alınmalı. Araba olmasa da olur.

net ev bence ya. bi ara arabamız vardı sattık biraz yokluğu hissettik geçti. maalesef bir tane evimiz var yenisini almak da şu şartlarda imkansıza yakın. nasıl evlenirim eşimle nasıl yaşarım ilerde diye düşünüyorum. 1+0 a razıyım o derece

Ev aldığında kira ödemiyorsun eline her ay ödediğin kiranın parası artıyor bu bir artıdır önceki yaşama göre o artıyı güzel bi birikim yaparsan ufaktan başlayıp yavaş yavaş büyütürsün arabanı,
Eğer önce araba alırsan kapının önünde durması bile ekstra ödeme istiyor
Önce eve ulaşılabiliyorsa ev iyidir ama parayı doğru düzgün biriktiremeyen birçok aile var onun gibiyse önce araba alınabilir zamanla başka şekilde daha para biriktirilir sonra araba satılır ev alınır gibi işlemler tercih edilebilir bana göre önce ev özellikle aile içinse.

Ev alınmalı. Arabanı çalar giderlerse napıcan evi taşıyamazlar :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,361
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri