Önce ev mi yoksa araba mı alınmalı?

Tabi ki alınabiliyorsa ev
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 yaşında kendi evimi kendim aldım kira önümüzdeki sene düğünüm var ve kira derdim olmayacağı için çok mutluyum evini alıp kiraya vereceğin parayıda birikim yaparak Max 1.5 2 sene içindede araba alabilirsin ev daha önemli bana kalırsa
21 yaşında ev nasıl aldın knk

Tabi ki alınabiliyorsa ev
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

21 yaşında ev nasıl aldın knk
20 yıl önce babamın başardığı anlatıp durduğu olay.

bana kalırsa ilk ev alınmalı daha sonra araba çünkü kira derdin olmayacak şuan günümüzde min kira 25 den başlıyor en kötü
abi ev alinmali. allah kirada yasayanlara kuvvet versin. Araba suanki turkiye standartlarinda buyuk bos is. zenginsen o ayri tabi

evle araba kıyaslarken fiyat skalasını atlayarak yorum yapıyosunuz. 1,5-2 milyon tl'ye ayağını yerden hayli hayli kesecek ve araba kategorisinde üst segment bişeler bile bulabileceğin bi miktarken o paraya değil eşinle yaşayabileceğin, kendi başına yaşayabileceğin bir ev bile bulmakta zorlanabilirsin. cebinde 25 30 milyon tl olan adam niye gidip ferrari portofino alsın kafayı mı yediniz :D tabi ki o paraya ev alacak

kısaca ikisi aynı paraymış gibi yorum yapıyorsunuz, ikisi aynı para olsa kim niye araba alsın

Büyüklerden Ev kalmıyorsa yani evlenirken kesinlikle 1 eve ihtiyac varsa asla araba almayıp ful birikim yapılarak ev alınmalı.

Büyüklerden ev kalıyorsa yani kiraya çıkma gibi bi derdi yoksa kişinin o zaman evde alabilir, araba da alabilir.
Hangisi mantıklı dersen biri her ay istanbul içi konuşuyom 30-40k getiri sağlıyor ve ne olursa olsun enflasyndan fazla artıyor, diğeri her ay masraf yapıyor ve enflasyondan da az artıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,732
Üyeler
190,797
Son üye
rarepeeker
Geri