3K'ya hawk yokHawk fab v6 alabilirsin ben aldım herkes de çok memnun kardeş niye bulamayasın o paraya
Bütçe 7000 yazmış3K'ya hawk yok![]()
Başta bulamadığı için arttırmış ne kadar uygun olursa okadar iyi arkadaş için.Bütçe 7000 yazmış
Hava var bilemedim alsam miAynı durumdayım ve bende bulamıyorum galiba ofis koltuğu alacağım
Hawk mi bumu aceba hangisi daha dayanikli![]()
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Kirmizi/Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2024 Serisi Kirmizi/Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX006 ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
EXVEGA Vesta 2025 Serisi Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu | ITOPYA
EXVEGA Vesta 2025 Serisi Siyah Dokuma Kumas Profesyonel Gaming Oyuncu Koltugu En iyi fiyat seçenekleri ile EX007 ITOPYA'dawww.itopya.com
Başka renklerde mevcut sorun varsa sorabilirsin siyah kırmızı olan modeli kullanıyorum
Knk zio kuruluş tarihinde güzel indirimler yapıyor yakalarsan alabilirsinArkadaşlar normalde 3 bin tl bandında koltuk arıyorum ama herkes iyi değil o fiyatlara diyor ben 6 7k ya çıkarayım bütçeyi diyorum ama 3 4k ya iyi varsa onuda önerir misiniz
Galiba hawk alicam ya hangi modelini alsamKnk zio kuruluş tarihinde güzel indirimler yapıyor yakalarsan alabilirsin
Hawk alacaksan mağazadan al yine indirim yapabilirlerGaliba hawk alicam ya hangi modelini alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Baktım baya pahalı onlar ya