Bütçe rahatken Obsbot Meet 2 bak derim. Gerçi pahalıymış ama çok beğendiğim bir webcam.Arkadaşlar kaliteli çeken bir kamera istiyorum amatör olarak yapacağım ama güzel çeksin en azından beni
Bütçe 5-6 k taksit mantıklıysa arttırabilirim
araştırıyorum hemenBütçe rahatken Obsbot Meet 2 bak derim. Gerçi pahalıymış ama çok beğendiğim bir webcam.
Bu değil mi ürünBütçe rahatken Obsbot Meet 2 bak derim. Gerçi pahalıymış ama çok beğendiğim bir webcam.
Evet bu. Fiyatı sizin bütçenize göre yüksek ama ben çok beğenip almıştım zamanında. Wraith'e yeni gelmiş Obsbot modelleri.araştırıyorum hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://wraithesports.com/products/...fVxhBZdgDT9tvKTWf_Tx_NSxGKRMSI2QoRD7TwcWkY1Nw
Bu değil mi ürün
Baya iyi ya, focus u falan da çok iyi eğer mesele kameraya bir ürün vs. göstermek istiyorsan başarılı. Arkayı blurlaması falan güzel. Uygulama üzerinden de kapatabiliyorsun kamerayı, fiziksel kamera lensini kapatacağın kapağı falan da var. Küçücük bir cihaz olmasına rağmen görüntü kalitesi baya başarılı.Beğendim bende kendi uygulamasıda gayet güzelmiş
Ne kadar aldınız sahibinden tek ilan bar 8 küsür yazmış ben şimdi vadeli 7.5 a aldım wraithten umarım pişman etmez youtubeda izledim baya hoşuma gittiBaya iyi ya, focus u falan da çok iyi eğer mesele kameraya bir ürün vs. göstermek istiyorsan başarılı. Arkayı blurlaması falan güzel. Uygulama üzerinden de kapatabiliyorsun kamerayı, fiziksel kamera lensini kapatacağın kapağı falan da var. Küçücük bir cihaz olmasına rağmen görüntü kalitesi baya başarılı.
Ürünü sana satar gibi oldum da tabi araştır başka ürünleri de
Ben çok beğendiğimden yaklaşık 1 senedir takip ediyordum, Wraith'e gelmeden birkaç ay önce Sahibinden'de görüp biriyle anlaşıp almıştım. Aldığıma değdi.
6000'e anlaşmıştık arkadaşla. Ben önden yolladım parayı, Pazartesi günü teslim etmişti ama elinde iki tane vardı, birini arkadaşına vermiş, ben ikinciyi aldım.Ne kadar aldınız sahibinden tek ilan bar 8 küsür yazmış ben şimdi vadeli 7.5 a aldım wraithten umarım pişman etmez youtubeda izledim baya hoşuma gitti
Teşekkürler yardımın için merakla bekliyorum ayarları zor mu6000'e anlaşmıştık arkadaşla. Ben önden yolladım parayı, Pazartesi günü teslim etmişti ama elinde iki tane vardı, birini arkadaşına vermiş, ben ikinciyi aldım.
Peşin ederi bence maks 6.5k falan ki zaten Wraith'e 6499 lira ile gelmişti galiba şimdi yükseltmişler 7'ye ama sorun değil. En azından senin garanti falan da olacak benim global 1 sene garanti var sadece.
Baya kolay hocam uygulaması çok rahat. Zaten örnek videoları da var. Beni ikna eden şu video olmuştu.Teşekkürler yardımın için merakla bekliyorum ayarları zor mu
Arkadaşın önerdiği kamerayı aldım birazda araştırdım sıkıntısız güzel duruyor deneyeceğiz artık gerisi kısmetBen 4K MX Brio almıştım, Windows sistemlerde pastelleşme problemi ile karşılaştık, aklında bulunsun.