Burası bir şeyler satın alabildiğin bir site değil burası forum. Almayı düşündüğün şeyleri sorabilirsin ama bu senin yaptığın biraz temanın dışında. Letgo, Sahibinden, Facebook Grupları, Dolap gibi bir sürü uygulama var onlara bak.Bilgisayar almak istiyorum iyi durumda veya sıfır olursa güzel olur oyun için alıyorum çok iyi olmasına gerek yok ama yinede oyunlari acsin 4060 olabilir
Sıfır bu iki sisteme bakabilirsin:Bilgisayar almak istiyorum iyi durumda veya sıfır olursa güzel olur oyun için alıyorum çok iyi olmasına gerek yok ama yinede oyunlari acsin 4060 olabilir
bütçe ?Bilgisayar almak istiyorum iyi durumda veya sıfır olursa güzel olur oyun için alıyorum çok iyi olmasına gerek yok ama yinede oyunlari acsin 4060 olabilir
babasinin kartini patlatip 2 hafta sonra dayaktan nasil kacarim diye konu acmasi yok muYaş kaç? Ailenin müsadesi var mı?
15 yasindayim ailemin izni varYaş kaç? Ailenin müsadesi var mı?
30k 35kBütçen ne hazır sistem önereyim.
35kbütçe ?
ben kendim almiyicam zaten bir buyugumle giderim almaya guzel bir sistem bulabilsem cok iyi olcak ama hazir sistemler cok pahali eger 35 binin icine monitor klavye kulaklik sigdirabilecegi bir sistem bulursam cok iyi olur15 yaşında sen alamazsın. Ailenden reşit olan biri seninle gelsin veya siparişi ailenden biri versin.
Seçimi de yine anlayan biri yapsın. Bir de bu 30-35'in içinde Monitör, klavye, kulaklık, mouse sığdırmalısın. Hazır sistemlere bakın ki, onların da ayrı hesabını yapmakla uğraşmayın.
Buradan tavsiye edilen gittiğin yerde bulunmayabilir. Buradan alacağın tavsiyeleri anca sipariş edebilirsin. Ve sınırlı sayıda olurlar.ben kendim almiyicam zaten bir buyugumle giderim almaya guzel bir sistem bulabilsem cok iyi olcak ama hazir sistemler cok pahali eger 35 binin icine monitor klavye kulaklik sigdirabilecegi bir sistem bulursam cok iyi olur