YKS İÇİN TABLET ÖNERİSİ!

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Bütçe
13000
Bütçem 10-15k civarı daha düşük olsa işime gelir açıkcası.
Pdften soru çözücem youtubedan konu anlatımı izlerim günlük hayatta da açar film dizi ufak tefek oyundur belki.
Ekran kalitesi işlemcisi akıcılığı ve depolaması önemli benim için.
Tabi kalem olsa tadından yenmez (Klavye mouse ekstra alınabilir bir şekil sorun değil de.)
Çok araştırdım aklımda bir kaç model var ama sizin önerilerinizi de bekliyorum. Tablet yerine laptop da düşünebilirim zaten grafik işlem gerektirecek bir iş yapmayacağım tablet daha kompakt olduğu için taşınılabilir daha iyi olur diye düşündüm ama atarsanız yine bir değerlendirebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.

Almayı düşünürüyorum değer mi emin değilim daha önce tabletten vs ders çalışmadım verim alabilirim gibime geliyor halihazırda bu şekilde çalışan arkadaşlar fikirlerini beyan ederse sevinirim.

kesinlikle tablet almalısın

Önerileriniz nelerdir?

Önerileriniz nelerdir?
Samsung tarafı mantıklı olur kalemle soru çözmek not tutmak falan rahat uygulama desteğide güzel yıllık foxit pdf üyeliğide alırsın 200 liraya mis gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

S10 fe bütçe artarsa fe plus güzel bir seçenek olur

Son düzenleme:
Tab s10 Fe Plus alman en mantıklı seçenek olacaktır. Fe modeli daha kompakt ve taşınabilir ancak ekran küçük gelir diye tahmin ediyorum o yüzden plus modelini önerdim. Yine de bir teknoloji markete git bak.

Lenovo Ideatab Pro var
Bütçeyi zorlarsam bir ihtimal honor pad v9 var
Daha giriş orta segment alırsam her şey dahil bunlardan daha ucuza getirebilirim
Kılıf klavye + kalem honor pad 9 var 12k ya
Huawei papermatte edition var kalemli.
Aklım karıştı açıkcası çok çok fazla model var
Klavyeden çok kalem lazım bana tabii ama bilmiyorum. İlk başta bahsettiğiniz samsung modelleri almayı düşünüyordum dex modu olsun yazılım desteği olsun kalem hassasiyeti olsun. Fiyatları baktığım döneme göre çok yükselmiş tft ekran diye hatırlıyorum o yüzden bilemiyorum.

Kalem desteği olupta kalemi olmayan bir tablete alternatif hangi kalemler kullanılabilir? Aksesuarlarını ekstra alabileceğimi düşündüğümden kalem+tablet önceliğim mantıken. Çok fazla göz gezdirdim modellere iyice kararsız kaldım. Al bunu arkana bakma diyeceğiniz tarzdan bir şey lazım.

Bir de bütçe 15k üzerine çıkmaz s10fe+ o yüzden kalıyor maalesef.

Bütçem 10-15k civarı daha düşük olsa işime gelir açıkcası.
Pdften soru çözücem youtubedan konu anlatımı izlerim günlük hayatta da açar film dizi ufak tefek oyundur belki.
Ekran kalitesi işlemcisi akıcılığı ve depolaması önemli benim için.
Tabi kalem olsa tadından yenmez (Klavye mouse ekstra alınabilir bir şekil sorun değil de.)
Çok araştırdım aklımda bir kaç model var ama sizin önerilerinizi de bekliyorum. Tablet yerine laptop da düşünebilirim zaten grafik işlem gerektirecek bir iş yapmayacağım tablet daha kompakt olduğu için taşınılabilir daha iyi olur diye düşündüm ama atarsanız yine bir değerlendirebilirim. Tavsiyelerinizi bekliyorum, ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
honor pad 10 alabilirsin abim aldı mükemmel bir şey kılıfı kalemi vs var çok sağlam cihaz 120hz falan baya iyi

Lenovo Ideatab Pro var
Bütçeyi zorlarsam bir ihtimal honor pad v9 var
Daha giriş orta segment alırsam her şey dahil bunlardan daha ucuza getirebilirim
Kılıf klavye + kalem honor pad 9 var 12k ya
Huawei papermatte edition var kalemli.
Aklım karıştı açıkcası çok çok fazla model var
Klavyeden çok kalem lazım bana tabii ama bilmiyorum. İlk başta bahsettiğiniz samsung modelleri almayı düşünüyordum dex modu olsun yazılım desteği olsun kalem hassasiyeti olsun. Fiyatları baktığım döneme göre çok yükselmiş tft ekran diye hatırlıyorum o yüzden bilemiyorum.

Kalem desteği olupta kalemi olmayan bir tablete alternatif hangi kalemler kullanılabilir? Aksesuarlarını ekstra alabileceğimi düşündüğümden kalem+tablet önceliğim mantıken. Çok fazla göz gezdirdim modellere iyice kararsız kaldım. Al bunu arkana bakma diyeceğiniz tarzdan bir şey lazım.

Bir de bütçe 15k üzerine çıkmaz s10fe+ o yüzden kalıyor maalesef.
Lenovo idea tab pro şuanda en iyi tercih olacaktır. 6 taksitle alırsan bütçeyi de arttırabilirsin. Bu fiyata böyle bir tablet bir daha denk gelmez. Ben de önce idea tab pro alacaktım fakat bugün s10 ultra almaya karar verdim. Umarım pişman olmam.

Para varsa en temizi S10FE Plus olur (18-19K) ancak bütçe çıkmazsa da bu ikisinden biri olur

Geri