sepetten çık gir yaptım düzeldi bendeBirsey alicagim zaman kargo fitayini 400 tl gosteriyor sizdede oylemi
Dawn çektim .En iyi bass dawn'da, zaten bedava gibi fiyatı. Dawn al geç.
kulağını seven böyle bir ürün almaz ne olduğu belli olmayan bir ürün zaten kz'nin böyle bir kulaklığı da yok28tl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Vergi dahil 28tl en ucuz olan modeli
Sarı siteye hediye geldi, kullanmadığım için satıyorum diye ilan girmek yerine herkes faydalansın istemiş ban yemiş olabilir. Zira bir konu üzerinden iki troll dadandı, hakaret-tehdit ve kışkırtmaya aynı şekilde karşılık verdiği için ban yedi. Ya bu kararı verenler üç beş mesajı art arda okuyamıyor ya da başka şeyler varMesajlarına baktım anlamadım. İyi konular açtığı için merak ettim
Mesajlarına baktım da bir şey göremedim pekSarı siteye hediye geldi, kullanmadığım için satıyorum diye ilan girmek yerine herkes faydalansın istemiş ban yemiş olabilir. Zira bir konu üzerinden iki troll dadandı, hakaret-tehdit ve kışkırtmaya aynı şekilde karşılık verdiği için ban yedi. Ya bu kararı verenler üç beş mesajı art arda okuyamıyor ya da başka şeyler var.
Lan yoksa
kaç günde geldi kargoedc pro elime ulaştı sesi çok iyi bi tane de merga sipariş ettim şimdi
ne zaman sipariş verdin hocamedc pro elime ulaştı sesi çok iyi bi tane de merga sipariş ettim şimdi