Anakartta vga ışığı yanıyor mu?Arkadaşlar merhaba, rx6700xt ekran kartı vardı hotspot değerlerinden dolayı karta macun sürmesi için bilgisayarciya verdim. Şimdi eve geldim takıyorum takıyorum kartın fanları dönüyor, ışığı çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
Vga ışığı beyaz ışık ise evetAnakartta vga ışığı yanıyor mu?
kartın soğutucusunu söküp sürdüğü termal macuna bakabilirmisin bazen metal bazlı iletken kalitesiz sürüyorlar fazla sürüp akıttıysa kısadevre olmuş olabilirArkadaşlar merhaba, rx6700xt ekran kartı vardı hotspot değerlerinden dolayı karta macun sürmesi için bilgisayarciya verdim. Şimdi eve geldim takıyorum takıyorum kartın fanları dönüyor, ışığı çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
Beyazda sabit mi yanıyor sistem kendini boot ediyor mu?Vga ışığı beyaz ışık ise evet
Arctic mx4 sürdü hocam, ekran kartını vermeden önce konuşmuştuk zatenkartın soğutucusunu söküp sürdüğü termal macuna bakabilirmisin bazen metal bazlı iletken kalitesiz sürüyorlar fazla sürüp akıttıysa kısadevre olmuş olabilir
Evet windows falan açılıyor ses geliyor sabiit yanıyorBeyazda sabit mi yanıyor sistem kendini boot ediyor mu?
HDMI veya DP kablosunu anakarta takmadınız değil mi? Malum herkesin başına gelebilir.Arkadaşlar merhaba, rx6700xt ekran kartı vardı hotspot değerlerinden dolayı karta macun sürmesi için bilgisayarciya verdim. Şimdi eve geldim takıyorum takıyorum kartın fanları dönüyor, ışığı çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
öyle bir şey bende yaşadıydım bitane laptopdaArctic mx4 sürdü hocam, ekran kartını vermeden önce konuşmuştuk zaten
Ekran kartını tam oturtup güç Kablosunu doğru taktığını kontrol eder misinArctic mx4 sürdü hocam, ekran kartını vermeden önce konuşmuştuk zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet windows falan açılıyor ses geliyor sabiit yanıyor
Yok yok ekran kartına taktımHDMI veya DP kablosunu anakarta takmadınız değil mi? Malum herkesin başına gelebilir.
Defalarca kez kontrol ettim hocam. İkinci slotu var acaba oraya mi taksamEkran kartını tam oturtup güç Kablosunu doğru taktığını kontrol eder misin
Bant genişliği düşük sokettir tak bir şey değişeceğini sanmam bilgisayarcıya Tekrar git benceYok yok ekran kartına taktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Defalarca kez kontrol ettim hocam. İkinci slotu var acaba oraya mi taksam