Macun Değişimi Sonrası Görüntü Gelmiyor !

Arkadaşlar merhaba, rx6700xt ekran kartı vardı hotspot değerlerinden dolayı karta macun sürmesi için bilgisayarciya verdim. Şimdi eve geldim takıyorum takıyorum kartın fanları dönüyor, ışığı çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
Anakartta vga ışığı yanıyor mu?

Arkadaşlar merhaba, rx6700xt ekran kartı vardı hotspot değerlerinden dolayı karta macun sürmesi için bilgisayarciya verdim. Şimdi eve geldim takıyorum takıyorum kartın fanları dönüyor, ışığı çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyor.
kartın soğutucusunu söküp sürdüğü termal macuna bakabilirmisin bazen metal bazlı iletken kalitesiz sürüyorlar fazla sürüp akıttıysa kısadevre olmuş olabilir

kartın soğutucusunu söküp sürdüğü termal macuna bakabilirmisin bazen metal bazlı iletken kalitesiz sürüyorlar fazla sürüp akıttıysa kısadevre olmuş olabilir
Arctic mx4 sürdü hocam, ekran kartını vermeden önce konuşmuştuk zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyazda sabit mi yanıyor sistem kendini boot ediyor mu?
Evet windows falan açılıyor ses geliyor sabiit yanıyor

HDMI veya DP kablosunu anakarta takmadınız değil mi? Malum herkesin başına gelebilir.

Sadece macun sürdüğünü söyledi termal pad falan yenilenmedi

Arctic mx4 sürdü hocam, ekran kartını vermeden önce konuşmuştuk zaten

Evet windows falan açılıyor ses geliyor sabiit yanıyor
Ekran kartını tam oturtup güç Kablosunu doğru taktığını kontrol eder misin

Yok yok ekran kartına taktım

Defalarca kez kontrol ettim hocam. İkinci slotu var acaba oraya mi taksam
Bant genişliği düşük sokettir tak bir şey değişeceğini sanmam bilgisayarcıya Tekrar git bence

bios reset ile integrated grafiği devre dışı bırakıp dene eğer harici ekran kartına sahip bir işlemcin varsa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,912
Üyeler
190,829
Son üye
THEASTREGAL
Geri