Laptop oyuna girince şarjı kesmesi sorunu

Sogester

80+
Reaksiyon skoru
0
Acer AN515-54 GTX1650 4 GB modelini kullanıyorum ve bu laptopun 5.senesi. Şu ana kadar büyük sorunlarla karşılaşmadım.sadece genellikle başka bir yere giderken laptop vs. yanımda götürmediğimden laptop genelde prize takılı kalırdı ama boşta çalışırken güç tasarrufu modunda çalıştırıyordum. Oyun girince ise yüksek performansa alıyordum. Genel olarak 2-3 günde bir temizlerim ve 2-3 ay arası içini açıp fanları da temizliyorum. Termal macunu vs 6 ayda bir yeniliyorum.

Genel olarak laptopu bu şekilde kullandım arkadaşlar ama bu sıralar özellikle bu 1 aydır bir sorunla karşı karşıyayım. Mesele oyuna girince cihazın şarj almayı kesmesi. Yani internette gezerken, film, video vs. gibi durumlarda hiçbir sıkıntı yok prize takılı iken şarj alıyor. Ama bir oyuna gireyim tak diye şarj almayı bırakıyor. Sıcaklıktan dolayı kendini kısıtlıyor mu acaba diye düşündüm ama bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ek sorularınız varsa ve sorunu çözmek için yardımcı olacaksa sorun elimden geldiğince cevaplarım. Yeter ki çözelim işi, Şimdiden teşekkürler.

Batarya yıpranması ise %37 civarı

Oyuna girdiğim zaman CPU Sıcaklığı 90 derece iken GPU Sıcaklıkığı 70 derece civarlarında.

Aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm bulabildin mi acaba? Oyuna giriyorum şarj almayı kesiyor tekrar şarj alması için prizden çıkarıp takmam gerekiyor ama oyundaysa yine belli bir süre sonra tekrar şarj almayı bırakıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri