Valla sen dua ederken Gazzede 100.000 kişi katledildi bu arada haberin olsunDoktora gitmezsen şifa bulamazsın. Doktor doktor aç kapıyı demek doktorun kapısını aralamak inancımız gereğidir.
Şöyle örnek vereyim yüce Allah'tan samimi dileyipte Allah'ım şu yol düzeliversin dediğinde duan gerçekleşir.
Bundan sonrası gidip dileğini ilgili makama iletmek.
Avâm gitmezse valiye, kim bakar senin ahvaline, derdini arz etmemişsen nafile, cümle cemaat bilse neçare...
Yo gereğini az önceki mesajda yazmıştımsonuç alınmıyo diye yuvarlanan kaya gibi mi yaşayalım?
Hocam tek sıkıntı o mu ? Fiber neyse fiber verilmeyen yerlerde bile hızı 100 megabit ile sınırlıyorlar vektörleme teknolojisine bile geçmediler fiber getirmeye çalışırken en azından vektörleme ( g vector ile ) uyumlu altyapılarda 250 megabitlere varan hızlar 100 megabit içinse daha uzak mesafelerde hizmet verebilirler ama işte. almanyada bakırdan adamlar fiber olmayan altyapılarda ( almanya genel örnek çoğu ülkede var bu olay ) 250 ye 50 mbit hız veriyor şu tr de yani alınan hızlar tam saçmalık santrale 50 60 metre mesafede bile doğru düzgün 100 megabit hız veremiyorlarNormalde böyle konular açmam kendi internetimde hiçbir sorun yok 2/1 oranında uploda sahibim ancak bu olay kişisel olmaktan çıktı .
Türkiyedeki internet hizmeti çok tekel çok saçma uygulamalar var.
Cevap verdiğim konulardaki insanlar haklı olarak modem alıp kullanmak istiyorum dediğinde yapamazsın diyorum kira ödemek zorundasın diyorum ne kadar saçma bir şey diyor.
Bunun farkındalığı ülkemizde çok az 1-2 dakikanızı ayırıp imza atarsanız belki faydası dokunur.
Başlıca istekler bunlar![]()
İnternet Özgürlüğü Kampanyası - Adil ve Özgür İnternet
Türkiye için adil, erişilebilir internet. Router dayatmasına son, daha yüksek upload hızları ve şeffaf fiyatlar için Change.org kampanyasına katılın.adilinternet.org
Modem/Router Özgürlüğü
Alıntıyı görüntüle
- Abonelerin kendi cihazını kullanma hakkı.
- Bağlantı için gerekli tüm bilgiler (giriş ve teknik ayarlar) ücretsiz ve talep edilmeden verilmelidir
Adil Upload Hızları
- 1:2 oranı hedefi
Erişilebilir Fiyatlar
- Yüksek Hızlarda Erişilebilir Fiyatlar
- Açık fiyat garantisi
- Orantılı fesih ücretleri
imza attıktan sonra gelen e-posta onayını yapınız.
destek sayfasıSade mail adresi yetmiyor, bir de bağış ve Kredi Kartı numarası istiyorlar.
bu konuyu görmediğim için kusura bakmayın buraya yazmamın sebebi ise bu konular daha çok görünür olup daha fazla kişiye ulaşması içindir.Normalde böyle konular açmam kendi internetimde hiçbir sorun yok 2/1 oranında uploda sahibim ancak bu olay kişisel olmaktan çıktı .
Türkiyedeki internet hizmeti çok tekel çok saçma uygulamalar var.
Cevap verdiğim konulardaki insanlar haklı olarak modem alıp kullanmak istiyorum dediğinde yapamazsın diyorum kira ödemek zorundasın diyorum ne kadar saçma bir şey diyor.
Bunun farkındalığı ülkemizde çok az 1-2 dakikanızı ayırıp imza atarsanız belki faydası dokunur.
Başlıca istekler bunlar![]()
İnternet Özgürlüğü Kampanyası - Adil ve Özgür İnternet
Türkiye için adil, erişilebilir internet. Router dayatmasına son, daha yüksek upload hızları ve şeffaf fiyatlar için Change.org kampanyasına katılın.adilinternet.org
Modem/Router Özgürlüğü
Alıntıyı görüntüle
- Abonelerin kendi cihazını kullanma hakkı.
- Bağlantı için gerekli tüm bilgiler (giriş ve teknik ayarlar) ücretsiz ve talep edilmeden verilmelidir
Adil Upload Hızları
- 1:2 oranı hedefi
Erişilebilir Fiyatlar
- Yüksek Hızlarda Erişilebilir Fiyatlar
- Açık fiyat garantisi
- Orantılı fesih ücretleri
imza attıktan sonra gelen e-posta onayını yapınız.