Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00WVTR i7-13650HX 16 GB 512 GB SSD RTX4060 115W 40.999₺

ucanbizon

80+
Reaksiyon skoru
66
Sıcak fırsat denilebilir mi emin değilim ama şuana kadar piyasanın en düşük fiyatı
İşlemcisi ve ekran kartından dolayı en azından görülsün diye paylaşıyorum.
➡️➡️➡️Ürün Linkiresim_2025-09-10_202412492.webp
resim_2025-09-10_201726640.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: H061
Aslında iyi duruyor niye kimse bişey yazmamış bu konuya

Anakart yakıyor bu seri diyorlar. Bende geçenlerde bakıyordum. Hatta neredeyse alacaktım.
Açıkçası 1 yıl içinde de 12 tane loq serisi aldırdım belki bilmedim bir çok kişi daha aldı yönlendirmem sonucu bana bir tane olumsuz dönüş yapılmadı.1 yıl önce çıkan model bu daha eski modellerde bu sorun varsa bişey diyemem ama 3 yıl garanti verilmiş. Anakart sorunu olsa niye o kadar garanti versinler diyorum kendimce. Her malın kusurlusu vardır o yüzden bişey diyemem ama ben çevreme yanımdakilere aldığım için rahatlıkla önerebiliyorum.

Anakart yakmıyor diyenlere inanmayın. Bugün yakmazsa yarın yakma ihtimali çok yüksek. Benimki 13 ya da 14. ayda yandı 2 haftalık servis süresinin ardından elime ulaştı. Şu an sıcaklık değerleri eskisi ile aynı CPU 70-80 GPU 75-85 bandında. Ancak anladığım kadarı ile anakartın yanma sebebi işlemcinin anlık aşırı akım çekmesi sıcaklıktan ziyade. O yüzden engellenebileceğini düşünmüyorum ve çözüm görmedim. Alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun derim. Ayrıca Recep Baltaş'ın buna dair videosu var izlemeden almayın alacaksanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Açıkçası 1 yıl içinde de 12 tane loq serisi aldırdım belki bilmedim bir çok kişi daha aldı yönlendirmem sonucu bana bir tane olumsuz dönüş yapılmadı.1 yıl önce çıkan model bu daha eski modellerde bu sorun varsa bişey diyemem ama 3 yıl garanti verilmiş. Anakart sorunu olsa niye o kadar garanti versinler diyorum kendimce. Her malın kusurlusu vardır o yüzden bişey diyemem ama ben çevreme yanımdakilere aldığım için rahatlıkla önerebiliyorum.
Benim cihazımın garantisi 2 yıl hocam özel olarak anakart garantisi vs mi var cihazda acaba ?

Anakart yakmıyor diyenlere inanmayın. Bugün yakmazsa yarın yakma ihtimali çok yüksek. Benimki 13 ya da 14. ayda yandı 2 haftalık servis süresinin ardından elime ulaştı. Şu an sıcaklık değerleri eskisi ile aynı CPU 70-80 GPU 75-85 bandında. Ancak anladığım kadarı ile anakartın yanma sebebi işlemcinin anlık aşırı akım çekmesi sıcaklıktan ziyade. O yüzden engellenebileceğini düşünmüyorum ve çözüm görmedim. Alacak arkadaşlar göz önünde bulundursun derim. Ayrıca Recep Baltaş'ın buna dair videosu var izlemeden almayın alacaksanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim cihazımın garantisi 2 yıl hocam özel olarak anakart garantisi vs mi var cihazda acaba ?
Sanırım yeni bir şey yada belli modellere yapılmış bir avantaj olmalı Lenovo 4070 geçtiğim hafta bu bağlantıdaki üründen alındı kurulumunu garanti güncelleme tarihini her şeyini ben yaptım 3 yıldı ama anakart adına bir şey yazıyorsa da dikkat etmedim.

Ayrıca +1 Yıl Garanti eğer cihazına güvenmiyorsan ve aktif garantin bulunuyorsa bunu almanı tavsiye ederim. Ben 2022de aldım cihazın garantisi bitmeden bunu alarak 3 yıla uzatmıştım

Sanırım yeni bir şey yada belli modellere yapılmış bir avantaj olmalı Lenovo 4070 geçtiğim hafta bu bağlantıdaki üründen alındı kurulumunu garanti güncelleme tarihini her şeyini ben yaptım 3 yıldı ama anakart adına bir şey yazıyorsa da dikkat etmedim.

Ayrıca +1 Yıl Garanti eğer cihazına güvenmiyorsan ve aktif garantin bulunuyorsa bunu almanı tavsiye ederim. Ben 2022de aldım cihazın garantisi bitmeden bunu alarak 3 yıla uzatmıştım
risk almaya değmez sende yanmaz başkasında yanar

Hocam ben Lenovo servisine bu durumu sorduğumda Türkiye'de +1 yıl olayının olmadığını belirttiler. 2024'te aldım kaldırılmış olabilir belki.

Hocam ben Lenovo servisine bu durumu sorduğumda Türkiye'de +1 yıl olayının olmadığını belirttiler. 2024'te aldım kaldırılmış olabilir belki.
banada aynı zırvalığı söylediler ben deneme yanılma riskine girdim son 20 gün kaldı diye. Aldım geldi kılavuz içinde yazan kodu sisteme giriyorsun olmazsa kodu o gelen kılavuzdaki maile yada yazan linke atıyorsun laptop faturasıyla birlikte garantini 3 yıla yükseltiyorlar. Belirtilen modellerden birini aldırdım kişiler olduğunda bunu aldırıyorum yada kendim yapıyorum bir kere de olmadığını görmedim en fazla kodu girince olmuyorsa mail yoluyla kodu atıyorum 72 saat içinde ek garanti ekleniyor. Kendimde bu uzatma paketini aldım 30 Temmuz 2024'te teslim aldım Ağustos ayı içinde rahatlıkla yaptım.
1757536027875.webp

1757535959280.webp

banada aynı zırvalığı söylediler ben deneme yanılma riskine girdim son 20 gün kaldı diye. Aldım geldi kılavuz içinde yazan kodu sisteme giriyorsun olmazsa kodu o gelen kılavuzdaki maile yada yazan linke atıyorsun laptop faturasıyla birlikte garantini 3 yıla yükseltiyorlar. Belirtilen modellerden birini aldırdım kişiler olduğunda bunu aldırıyorum yada kendim yapıyorum bir kere de olmadığını görmedim en fazla kodu girince olmuyorsa mail yoluyla kodu atıyorum 72 saat içinde ek garanti ekleniyor. Kendimde bu uzatma paketini aldım 30 Temmuz 2024'te teslim aldım Ağustos ayı içinde rahatlıkla yaptım.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunu bilmiyordum hocam alayım ben de bir tane. Kodu nereye giriyorsunuz bu arada ? Vantage uygulaması üzerinde mi yoksa başka bir yerde mi ?

Bunu bilmiyordum hocam alayım ben de bir tane. Kodu nereye giriyorsunuz bu arada ? Vantage uygulaması üzerinde mi yoksa başka bir yerde mi ?
Gelen kılavuzda çok basit bir şekilde anlatıyor ne yapacağın. Yapamadın anda bana buradan veya telegram üzerinden ulaş yardımcı olurum

Gayet iyi fiyat. 40K bütçeye notebook arıyor olsam şu an alacağım model olurdu.
Anakart yanıyor falan deniyor da şu an ben de LOQ kullanıyorum ve öyle böyle kullanmıyorum. PC sürekli açık, sürekli render alıyorum, sürekli GPU ve işlemci kullanıyorum, sürekli oyun oynuyorum ve nadir kapatıyorum bilgisayarı. 1 yıla yakın oldu alalı. Yansa benimki yanardı heralde bu zamana kadar. Maşaallah diyelim. :)
Aldıktan sonra 3 kere BIOS güncellemesi aldı.

Anlık kullanım durumu:

1757596587551.webp

Az önce oyun açıktı 14,5 GB RAM doluydu da rahatlattım kapatıp.

Geri