Medieval & Sengoku Dynasty Bundle | Hatalı Fiyatlandırma -> 135₺

Carlzberg

80+
Reaksiyon skoru
208

Normalde oyunlardan biri 550, diğeri 800 değerinde yani toplam 1350 yapıyor ancak bir sıfırı atmayı unutmuşlar, düzeltilmeden çekin.

Ekran görüntüsü 2025-09-13 100621.webp
G0r2nK0WEAAaeWr.webp

Sengoku bitirdim yapılacak her şeyi yaptım harita da roninleri de kestim en yüksek üretim ve samuray zırhı da bastım yani çok uzun sürmez oyun. Köyüme baskın yapılsın aksiyon olsun diye köylüleri aç bıraktım kaçıp gittiler koruyucu koymadım baskın olmadı.
Genel anlamda harita geniş grafikler çok iyi 4 mevsim de yaşıyorsunuz savaş mekaniği de güzel ama işte oyun tekrarara geçiyor. Bütün düşman kamplarını yok ettim barış için de yaşıyor herkes bu da sıkıcı hale geliyor. Dediğim gibi kafa dinlemelik oyun müzikler ortam falan. Ben 85 liraya almıştım.

Normalde oyunlardan biri 550, diğeri 800 değerinde yani toplam 1350 yapıyor ancak bir sıfırı atmayı unutmuşlar, düzeltilmeden çekin.

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Off en sevdiğim sudan ucuz hatalı fiyattan kelepir oyun almak steamda 2 oyunda var stok olsun miss 😂 aldığımdan beri oynamadım sarıyor mu.iki oyunda bari?

Nasıl bir oyun değer mi?
eğer ortaçağ temalı yay ok mızrak kılıç seviyorsan aynı zamanda ticaret çiftçilik seviyorsan değer dostum köy kuruyorsun kendine belli süre oynayıp götürür sonrasında sıkılırsın ama oynamaya değer fena oyun değil bi çorap parasına oyun al geç :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Off en sevdiğim sudan ucuz hatalı fiyattan kelepir oyun almak steamda 2 oyunda var stok olsun miss 😂 aldığımdan beri oynamadım sarıyor mu.iki oyunda bari?
iyi bir gelişim seviyesine gelene kadar sarıyor :D

eğer ortaçağ temalı yay ok mızrak kılıç seviyorsan aynı zamanda ticaret çiftçilik seviyorsan değer dostum köy kuruyorsun kendine belli süre oynayıp götürür sonrasında sıkılırsın ama oynamaya değer fena oyun değil bi çorap parasına oyun al geç :D

iyi bir gelişim seviyesine gelene kadar sarıyor :D
Orta çağ benzeri çok oyunculu yada survival çok seviyorum ya fps oyunlarında üzerime aşırı yüklenen stresi söküp alıyor bu tarz oyunlar.

Chivalry 2 gibi oyun var mı ya bilen var mı mordhau hariç onu zaten oynadım ve biliyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,428
Üyeler
183,427
Son üye
tayfuneser1903
Geri