Ekonomik durumunuz nasıl ?

Ensar1453

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
718
Öncelikle iyi forumlar
son zamanlarda bir kesim ekonomik olarak ölüm seviyesinde olduğunu
bir kesimde çok refahta olduğunu söylüyor
sizin durumunuz nasıl ?
ben kendim açımdan Türkiye şartları için iyi dünya için ortalama bir durumu olan biriyim
ama harcama konusunda çok ikilemde kalıyorum yatırıma para ayırabiliyorum fakat kendime bir şey almak istediğim zaman onu almaya korkuyorum
sizlerde durum nedir

Öncelikle iyi forumlar
sizin durumunuz nasıl ?
ben kendim açımdan Türkiye şartları için iyi dünya için ortalama bir durumu olan biriyim
ama harcama konusunda çok ikilemde kalıyorum yatırıma para ayırabiliyorum fakat kendime bir şey almak istediğim zaman onu almaya korkuyorum
sizlerde durum nedir
Kötü

komşum açken ben tok yatamam…nasıl bir hale geldik her şey ortada….

Son 6 aydır 1 haftalık maaşım ile 1 ay rahat rahat yaşıyorum diyebilirim.

Ülke şartlarına bakınca ortalama diyebilirim, ama harcama konusunda oldukça tutumluyum, cünkü tüketim çılgınlığı aldı başını gidiyor, insanlar eşyalara fazla anlam yüklüyorlar, mutsuzluklarını hevesleri geçene kadar eşyalar ile gidermeye çalışıyorlar.

Son 6 aydır 1 haftalık maaşım ile 1 ay rahat rahat yaşıyorum diyebilirim.
bana göre şuanda 2020-2022 dönemindekine nazarat daha iyi bir hayat yaşıyoruz
yada ben pandemiden çok etkilendim

Öncelikle iyi forumlar
sizin durumunuz nasıl ?
sizlerde durum nedir
Durum iyi değil hacı senede bir kendime bişeyler alıyorum bişeyler idare edilmiyor gidilmiyor refaha olanlar kara para içerisinde olduklarına emin ol

Geri