Sizce ilk hangisini oynayayım

The Batman

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,877
ghost of tsushima çok önce oynamıştım tekrar New+ oynacagım yada dying light the beast ilk defa oynacagım ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım ikiside hazır yükleniyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben olsam Ghost Of Tsushima oynardım ama benim haricimde herkes Dying Light: The Beast oynardı, ki oynamışlar zaten. Yayıncılar Dying Light üzerine içerik hazırlıyor, Steam yorumları coşmuş.

Ben olsam Ghost Of Tsushima oynardım ama benim haricimde herkes Dying Light: The Beast oynardı, ki oynamışlar zaten. Yayıncılar Dying Light üzerine içerik hazırlıyor, Steam yorumları coşmuş.
ghost of tutshıma yönetmenin sürümü mü asıl oyun hocam

ghost of tutshıma yönetmenin sürümü mü asıl oyun hocam

Başka yok ki zaten. Oyunun ilk sürümü dijital mağazadan kaldırıldı. Yönetmenin sürümünü alınca extra içerikler de pakete dahil oluyor.

Başka yok ki zaten. Oyunun ilk sürümü dijital mağazadan kaldırıldı. Yönetmenin sürümünü alınca extra içerikler de pakete dahil oluyor.
plastation da ben satın aldımda çocuk almıştı fakat oynanmıyordu ondan sordum

ghost of tsushima çok önce oynamıştım tekrar New+ oynacagım yada dying light the beast ilk defa oynacagım ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım ikiside hazır yükleniyor
dl sıkılıp bırakma sebebin oynanışsa yeni oyunda 2. oyun oynanışı var yani çok daha iyi.

Oyun yeni çıktığı için içerikler hazırlanıyor. Herifler ekmeğini böyle yeni çıkan oyunlardan çıkartıyor zaten.

Ben GoT'u PS4'e indirmiştim, oynanışa alışamadım ve silmiştim. Ben olsam Dying Light'a başlardım.

dl oyna yeni oyun sonra gotu oynarsin

keşke rizede falan yapsalarmış akpli zombi keserdik paso
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oyun trde geçince

Son düzenleme:
DY Beast çok iyi olmuş hype etkisi varken ona başla
duing light oyna
dl sıkılıp bırakma sebebin oynanışsa yeni oyunda 2. oyun oynanışı var yani çok daha iyi.
oyun optimasyon güzel duruyor 2k ultra dlss kalite modunda 150 fps alıyorum normalde zombi olayları sarar ama ilk oyun çok düz gelmişti sanki görevler biraz fazla sıkıcıydı bu yeni oyunda biraz daha gerilim atmosfer var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri