The Batman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,877
ghost of tsushima çok önce oynamıştım tekrar New+ oynacagım yada dying light the beast ilk defa oynacagım ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım ikiside hazır yükleniyor
DY Beast çok iyi olmuş hype etkisi varken ona başlaghost of tsushima çok önce oynamıştım tekrar New+ oynacagım yada dying light the beast ilk defa oynacagım ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım ikiside hazır yükleniyor
ghost of tutshıma yönetmenin sürümü mü asıl oyun hocamBen olsam Ghost Of Tsushima oynardım ama benim haricimde herkes Dying Light: The Beast oynardı, ki oynamışlar zaten. Yayıncılar Dying Light üzerine içerik hazırlıyor, Steam yorumları coşmuş.
ghost of tutshıma yönetmenin sürümü mü asıl oyun hocam
plastation da ben satın aldımda çocuk almıştı fakat oynanmıyordu ondan sordumBaşka yok ki zaten. Oyunun ilk sürümü dijital mağazadan kaldırıldı. Yönetmenin sürümünü alınca extra içerikler de pakete dahil oluyor.
dl sıkılıp bırakma sebebin oynanışsa yeni oyunda 2. oyun oynanışı var yani çok daha iyi.ghost of tsushima çok önce oynamıştım tekrar New+ oynacagım yada dying light the beast ilk defa oynacagım ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım ikiside hazır yükleniyor
Ben olsam Ghost Of Tsushima oynardım ama benim haricimde herkes Dying Light: The Beast oynardı, ki oynamışlar zaten. Yayıncılar Dying Light üzerine içerik hazırlıyor, Steam yorumları coşmuş.
ghost of tsushima çok önce oynamıştım tekrar New+ oynacagım yada dying light the beast ilk defa oynacagım ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım ikiside hazır yükleniyor
dl oyna yeni oyun sonra gotu oynarsinghost of tsushima çok önce oynamıştım tekrar New+ oynacagım yada dying light the beast ilk defa oynacagım ilk oyunu sıkılıp bırakmıştım ikiside hazır yükleniyor
oyun trde geçinceBen olsam Ghost Of Tsushima oynardım ama benim haricimde herkes Dying Light: The Beast oynardı, ki oynamışlar zaten. Yayıncılar Dying Light üzerine içerik hazırlıyor, Steam yorumları coşmuş.
DY Beast çok iyi olmuş hype etkisi varken ona başla
duing light oyna
oyun optimasyon güzel duruyor 2k ultra dlss kalite modunda 150 fps alıyorum normalde zombi olayları sarar ama ilk oyun çok düz gelmişti sanki görevler biraz fazla sıkıcıydı bu yeni oyunda biraz daha gerilim atmosfer vardl sıkılıp bırakma sebebin oynanışsa yeni oyunda 2. oyun oynanışı var yani çok daha iyi.