Bana göre Wukong en mantıklısı. Gerek atmosfer, gerek boss çeşitliliği olsun çok iyi bir oyun.
The beast de oynanış, atmosfer falan çok güzel ama Açık dünyası, hikaye görevleri ve hikayesi çok kötü. Oyun sana sürekli getir götür yaptırıyor. Ayrıca geceleri çok zor. 2.oyundaki gibi parkur falan yapmak istesen harita yetersiz. Eceller zaten çok daha iyi yapay zekaya sahip. Ortam çok daha karanlık falan derken kaçmak mümkün değil. Tüm oyun boyunca güvenli bölge ele geçir veya elektriği gitmiş mekanların elektriğini açmakla uğraşıyorsun. Gerek hikaye görevleri olsun gerek açık dünya da yapılan aktiviteler olsun vasat. Bana Days Gone'u hatırlattı bu konuda. Oysaki mekanikler, atmosfer, grafikler falan çok iyi yapılmış. Bu konularda beklentimi karşıladı.
Ghost of Tsushima da görevler tırt olsa da the beast den daha iyi. Sanat tasarımı ve mekanikler oldukça iyi. Yine de karakter mimikleri ve 15 yıl önceki gibi gözüken karakter suratları berbat. Açık dünyası The beast den daha iyi. Yine de genel olarak Wukong u daha başarılı buluyorum.