manyetik klavyelerde hassas olan ayarlar bu klavye de de var değil mi ? yani manyetik görünüp normal klavye gibi değil dimiürün gayet iyi 2 hafta oldu neredeyse rahatça kullanıyorum kb884l kb900l kb904l kullandım güncelde kb904l kullanıyorum gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bursa
senin de konunu işgal ettim, kusura bakma :/Yok hocam ben haviti sahsen rampage ile everest ile aynı kefeye koymam havit iyi klavye fiyatına göre cidden kaliteli
Hocam yer neresi
Evet o kötü düşünceler banada geldide rengi farklı hocam kokusunu anlamaya calışıyom şimdiBaşkan aklıma kötü kötü şeyler geliyor yapışık mı o lekeler![]()
Pg ile satardım da neyse yapcak bir şey yok madlions mad68he düşünürsen söyle 0 kapalı kutu elime geldi bu gün cuma aldım bu gün teslim edildi paketini açmadım %68 kullanamadığımı unuttum dikkat etmeden aldım :/Hocam istanbul ya
Yok hocam istediğin gibi takılmanyetik klavyelerde hassas olan ayarlar bu klavye de de var değil mi ? yani manyetik görünüp normal klavye gibi değil dimi
senin de konunu işgal ettim, kusura bakma :/
aman hocam bir de o düşünülen şey çıkar çekme içine o kokuyu fdsgkjlsdfjkglsdEvet o kötü düşünceler banada geldide rengi farklı hocam kokusunu anlamaya calışıyom şimdi
Yalanı kes al satçıyım desene olumPg ile satardım da neyse yapcak bir şey yok madlions mad68he düşünürsen söyle 0 kapalı kutu elime geldi bu gün cuma aldım bu gün teslim edildi paketini açmadım %68 kullanamadığımı unuttum dikkat etmeden aldım :/
ayar yapabiliyorsun sorun yokmanyetik klavyelerde hassas olan ayarlar bu klavye de de var değil mi ? yani manyetik görünüp normal klavye gibi değil dimi
senin de konunu işgal ettim, kusura bakma :/
f tuşu yok napayım ben bu klavyeyi gelince fark ettim istesem iade ederim ama gerek yok beklemeye onun yerine satsam daha mantıklı sarı siteye koydum gel sana satamYalanı kes al satçıyım desene olum![]()
Direkt iade veya değişim yapım edin hocam.Havit gamenote kb904L trendyoldan aldım b9yle geldi bu fabrikasyon birşeymidirki yani iade 7rün olsa bu lekeleri görürler herhalde silince gidiyor ama değişim'mi talep etsem oda 1-2 hafta rahat sürer
Aklımıza gelen gibiSize kalmış ben olsam değişim talep ederdim.
Hocam paketleyin direkt dokunmayın bence daha fazlaAklımıza gelen gibi
Ben bi elimi çamaşır suyuna domestosa falan sokup geliyorumHocam paketleyin direkt dokunmayın bence daha fazla![]()
Hocam paketleyin direkt dokunmayın bence daha fazla![]()
Beyler bi dk bu bira gibi koku biryerden tanıdıkDirekt iade veya değişim yapım edin hocam.
Malzeme kalitesi ve yazılımı nasıl almayı düşünüyorum ama marka havit olunca cesaret edemedim.ürün gayet iyi 2 hafta oldu neredeyse rahatça kullanıyorum kb884l kb900l kb904l kullandım güncelde kb904l kullanıyorum gayet iyi
bursa