Yardım Manyetik klavyem üstünde lekelerle geldi?

Başkan aklıma kötü kötü şeyler geliyor yapışık mı o lekeler :D

ürün gayet iyi 2 hafta oldu neredeyse rahatça kullanıyorum kb884l kb900l kb904l kullandım güncelde kb904l kullanıyorum gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bursa
manyetik klavyelerde hassas olan ayarlar bu klavye de de var değil mi ? yani manyetik görünüp normal klavye gibi değil dimi :)

Yok hocam ben haviti sahsen rampage ile everest ile aynı kefeye koymam havit iyi klavye fiyatına göre cidden kaliteli

Hocam yer neresi
senin de konunu işgal ettim, kusura bakma :/

Hocam istanbul ya
Pg ile satardım da neyse yapcak bir şey yok madlions mad68he düşünürsen söyle 0 kapalı kutu elime geldi bu gün cuma aldım bu gün teslim edildi paketini açmadım %68 kullanamadığımı unuttum dikkat etmeden aldım :/

manyetik klavyelerde hassas olan ayarlar bu klavye de de var değil mi ? yani manyetik görünüp normal klavye gibi değil dimi :)

Yok hocam istediğin gibi takıl

Pg ile satardım da neyse yapcak bir şey yok madlions mad68he düşünürsen söyle 0 kapalı kutu elime geldi bu gün cuma aldım bu gün teslim edildi paketini açmadım %68 kullanamadığımı unuttum dikkat etmeden aldım :/
Yalanı kes al satçıyım desene olum :D

ayar yapabiliyorsun sorun yok

Yalanı kes al satçıyım desene olum :D
f tuşu yok napayım ben bu klavyeyi gelince fark ettim istesem iade ederim ama gerek yok beklemeye onun yerine satsam daha mantıklı sarı siteye koydum gel sana satam

Havit gamenote kb904L trendyoldan aldım b9yle geldi bu fabrikasyon birşeymidirki yani iade 7rün olsa bu lekeleri görürler herhalde silince gidiyor ama değişim'mi talep etsem oda 1-2 hafta rahat sürer
Direkt iade veya değişim yapım edin hocam.

Ekler

• 1000023787.webp
    1000023787.webp
    234.8 KB · Hit: 25
ürün gayet iyi 2 hafta oldu neredeyse rahatça kullanıyorum kb884l kb900l kb904l kullandım güncelde kb904l kullanıyorum gayet iyi

bursa
Malzeme kalitesi ve yazılımı nasıl almayı düşünüyorum ama marka havit olunca cesaret edemedim.

Geri