Bende Peerless Assassin Digital modeli var. Sitede yazan teknik özelliklere göre fanların cfm ve rpm değerleri farklı.Aynı soğutucudan sizde de mi var?
aynı işlemci aynı soğutucu bi occtde ben yapıp paylaşıyorum şimdi bakalım fark ne olacak bende tam 3 küsür dakika yapacağım
Kule tipi fanın kutusundan çıkan termal macun ile x çizerek sürdüm ve açıkçası test sonucum beni bile şaşırttı sistemi ilk kurduğumda test yapmıştım başka zaman yapmadım ve benimde 77-78 civarıydı size de normal olduğunu gösterme amaçlı anlık test yapayım dedim ve güncel olarak 6. Dakika 67.7dereceaynı işlemci aynı soğutucu bi occtde ben yapıp paylaşıyorum şimdi bakalım fark ne olacak bende tam 3 küsür dakika yapacağım
Paylaşım için sağolasın.Ben bugün yaptım montajı da o bloğu işlemciye takarken vidaları denk getiriyorsun ya orda biraz zorlandım macun da 1 saat falan açıkta kaldı.Vidaları da sıkı yaptım ama tam sıkmadım bilmiyorum belki bu saydıklarımdan dolayı böyle oldu.aynı işlemci aynı soğutucu bi occtde ben yapıp paylaşıyorum şimdi bakalım fark ne olacak bende tam 3 küsür dakika yapacağım
Post automatically merged:
Kule tipi fanın kutusundan çıkan termal macun ile x çizerek sürdüm ve açıkçası test sonucum beni bile şaşırttı sistemi ilk kurduğumda test yapmıştım başka zaman yapmadım ve benimde 77-78 civarıydı size de normal olduğunu gösterme amaçlı anlık test yapayım dedim ve güncel olarak 6. Dakika 67.7derece
@Useufffx sonuç bu şejilde
bende sizde 100 yazan kısımda 17 yazıyor ama bir yerde hata yaptım galibaaynı işlemci aynı soğutucu bi occtde ben yapıp paylaşıyorum şimdi bakalım fark ne olacak bende tam 3 küsür dakika yapacağım
Kule tipi fanın kutusundan çıkan termal macun ile x çizerek sürdüm ve açıkçası test sonucum beni bile şaşırttı sistemi ilk kurduğumda test yapmıştım başka zaman yapmadım ve benimde 77-78 civarıydı size de normal olduğunu gösterme amaçlı anlık test yapayım dedim ve güncel olarak 6. Dakika 67.7derece
hocam benim macun kafadan 3 4 saat açık kaldı ben ekran kartı montajında sorun yaşayıp işlemci kaynaklı olduğunu düşünüp 5 6 kez söktüm onunla alakası yoktur ama ben galiba testi yapamadım neden 18 yazıyorPaylaşım için sağolasın.Ben bugün yaptım montajı da o bloğu işlemciye takarken vidaları denk getiriyorsun ya orda biraz zorlandım macun da 1 saat falan açıkta kaldı.Vidaları da sıkı yaptım ama tam sıkmadım bilmiyorum belki bu saydıklarımdan dolayı böyle oldu.
vidalarıda tam sıkın ben ilk başta tam sıkmadığımda 85 di tam sıktım 80lere düştüPaylaşım için sağolasın.Ben bugün yaptım montajı da o bloğu işlemciye takarken vidaları denk getiriyorsun ya orda biraz zorlandım macun da 1 saat falan açıkta kaldı.Vidaları da sıkı yaptım ama tam sıkmadım bilmiyorum belki bu saydıklarımdan dolayı böyle oldu.
aynı işlemci aynı soğutucu bi occtde ben yapıp paylaşıyorum şimdi bakalım fark ne olacak bende tam 3 küsür dakika yapacağım
Hocam bende kullanım %100 ve 90 watt çekiyor testte sizde niye öyle olmuş?bende sizde 100 yazan kısımda 17 yazıyor ama bir yerde hata yaptım galiba
hocam benim macun kafadan 3 4 saat açık kaldı ben ekran kartı montajında sorun yaşayıp işlemci kaynaklı olduğunu düşünüp 5 6 kez söktüm onunla alakası yoktur ama ben galiba testi yapamadım neden 18 yazıyor
vidalarıda tam sıkın ben ilk başta tam sıkmadığımda 85 di tam sıktım 80lere düştü
tamamdır testi yalış yapmışım şuan tekrarladım ve 80 olduHocam bende kullanım %100 ve 90 watt çekiyor testte sizde niye öyle olmuş?
Ben daha bugün kurdum hocam benimki de zamanla o seviyeye çıkartamamdır testi yalış yapmışım şuan tekrarladım ve 80 oldusizin vaziyet daha iyi
80de iyi be hocam boşverinBen daha bugün kurdum hocam benimki de zamanla o seviyeye çıkar.Ama bu soğutucu bayağı pahalı aslında daha iyi performans beklerdim.