ÇıkmıyorGamesir Super Novada yedek dpad ve stick cıkıyor mu?
F710’un gecikme değerini bilmiyorum ama büyük ihtimalle dediğiniz gibi eski olmasından ve çok iyi bir cihaz olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Güncel cihazlarda hissedilebilir bir gecikme yaşayacağınızı sanmıyorum. Şu an gecikmesi yüksek bir gamepad kullanmama rağmen ben bile hissetmiyorum, o yüzden güncel cihazlarda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bir de cevap yazarken altta yazan cevapla butonuna basarak yazarsanız bildirim gelir ona göre size dönerim. Öbür türlü cevap verdiğinizi anlamıyorum.bir de hocam zamanında logitech f710 almıstım. inanılmaz bir delay vardı tuşlarda. Eski bir gamepad olduguna bağlamıştım bunu zamanında. Bu modellerde bu tarz bişey yaşar mıyım?
Hocam merhabalar, kolu almayı düşünüyorumda herhangi bir kronik sorunu vb. var mıdır? Kullandığınız süreçte bir sorun yaşadınız mı?Merhaba Hocam Eğer Hala almayı düşünüyorsanız bu kol şuan bende var 3.5 hafta gibi bir şey oldu alalı dilerseniz iletişime geçebilirsiniz benimle her türlü soruyu da sorabilirisniz
Hocam ben de almadan önce biraz araştırdım ve kronik bir problem olduğundan bu zamana kadar bahseden olmadı. Benim kullandığım süreçte de hiçbir sıkıntısı olmadı. Her zaman bir kaç saat oynadım ve standına geri koydum.Hocam merhabalar, kolu almayı düşünüyorumda herhangi bir kronik sorunu vb. var mıdır? Kullandığınız süreçte bir sorun yaşadınız mı?