ATK Battle Axe Pro alınır mı ?

willeX

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
2500
İncelemelerinde cok saglam oldugunu soyleyenler var. kullanan var mı yardımcı olabilir mi alınır mı? alternatiflere de açığım.

2500 TL bütçeniz varsa yurt içinden GameSir Super Nova almanızı öneririm. Ya da ürünün orijinali olan Aolion K20’yi Aliexpress üzerinden alabilirsiniz; hem mobil app desteğiyle hem de TMR geliyor. Çünkü ATK bu ürünü fason olarak Aolion’dan alıyor, üzerine marka bastırıp satıyor. Birinci satıcısı olmadığı için de daha pahalıya geliyor. Normalde ürün yurt dışında 25 euro civarında satılıyor ama gümrük vergisiyle yine Aliexpress üzerinden yaklaşık 2400 TL’ye alınabiliyor. Benim önerim, Türkiye’den alacaksanız GameSir Super Nova; yurt dışından alırım derseniz Whatgeek üzerinden GameSir Cyclone 2 alabilirsiniz. Ama “ATK Battle Axe Pro’yu beğendim, bunu istiyorum” derseniz aynı cihazı Aliexpress üzerinden Aolion’dan TMR + mobil app desteğiyle alabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aliexpress linkini istersenizde aşağıya bırakıyorum

Gamesir Super Novada yedek dpad ve stick cıkıyor mu?

bir de hocam zamanında logitech f710 almıstım. inanılmaz bir delay vardı tuşlarda. Eski bir gamepad olduguna bağlamıştım bunu zamanında. Bu modellerde bu tarz bişey yaşar mıyım?

bir de hocam zamanında logitech f710 almıstım. inanılmaz bir delay vardı tuşlarda. Eski bir gamepad olduguna bağlamıştım bunu zamanında. Bu modellerde bu tarz bişey yaşar mıyım?
F710’un gecikme değerini bilmiyorum ama büyük ihtimalle dediğiniz gibi eski olmasından ve çok iyi bir cihaz olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Güncel cihazlarda hissedilebilir bir gecikme yaşayacağınızı sanmıyorum. Şu an gecikmesi yüksek bir gamepad kullanmama rağmen ben bile hissetmiyorum, o yüzden güncel cihazlarda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Bir de cevap yazarken altta yazan cevapla butonuna basarak yazarsanız bildirim gelir ona göre size dönerim. Öbür türlü cevap verdiğinizi anlamıyorum.

Merhaba Hocam Eğer Hala almayı düşünüyorsanız bu kol şuan bende var 3.5 hafta gibi bir şey oldu alalı dilerseniz iletişime geçebilirsiniz benimle her türlü soruyu da sorabilirisniz

Bütçenize uygun olan Gamesir Supernova'yı alabilirsiniz.
Yurtdışı
Easysmx x05pro
Ajazz GP100
Gamesir Cyclone 2

Merhaba Hocam Eğer Hala almayı düşünüyorsanız bu kol şuan bende var 3.5 hafta gibi bir şey oldu alalı dilerseniz iletişime geçebilirsiniz benimle her türlü soruyu da sorabilirisniz
Hocam merhabalar, kolu almayı düşünüyorumda herhangi bir kronik sorunu vb. var mıdır? Kullandığınız süreçte bir sorun yaşadınız mı?

Hocam merhabalar, kolu almayı düşünüyorumda herhangi bir kronik sorunu vb. var mıdır? Kullandığınız süreçte bir sorun yaşadınız mı?
Hocam ben de almadan önce biraz araştırdım ve kronik bir problem olduğundan bu zamana kadar bahseden olmadı. Benim kullandığım süreçte de hiçbir sıkıntısı olmadı. Her zaman bir kaç saat oynadım ve standına geri koydum.

Geri