Amazon iade alır mı ?

amazondan amazon satıcılı samsung odyseyy g65b monitör aldım 6 eylülde lakin oldukça fazla ışık sızması var sizce iade alırlar mı ne yapmalıyım gözüme çok batmaya başladı
Riske Girmeye gerek iade et tekrardan al sonuçta burası Türkiye değişim kabul etmeme ihtimali var

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
amazondan amazon satıcılı samsung odyseyy g65b monitör aldım 6 eylülde lakin oldukça fazla ışık sızması var sizce iade alırlar mı ne yapmalıyım gözüme çok batmaya başladı
Hocam ben 2023 nisan ayında msi force gc20 v2 gamepad almıştım geldikten sonra 1-2 ay içinde yüksekten düşürmüştüm temmuz sonuna doğru da bozuldu. Amazon'a yazdım değişim/iade hangisini istersiniz demişlerdi değişim yaptım ben.

elbette alırlar endişe etmeyiniz kutu içerisinden ne çıkıyor ise eksiksiz bir şekilde iade ediniz. 2 hafta sonra iade kabul olur.

müşteri hizmetleriyle konuştum ışık sızmasından dolayı iade etmek istediğimi oldukça fazla olduğunu söyledim

hocam müşteri hizmetlerini arayıp değişim talep etsem ne olur
Monitörü değiştirmiyorlar hocam, aynı monitör panelde sorun yaşadım monitörü değil paneli değiştirdiler servis eve gelip. Ekranın üst kısmından ortaya doğru bir ışık sızması ile birlikte sol tarafta da toz var panelin içinde 1-2 aya bir daha değiştirticem paneli.

Geri