İnceleme Samsung Odyssey G4 İnceleme 1 Yıllık Kullanıcı Deneyimi.

Hocam ikisini yan yana tuttum ben monitör geldiğinde bilgisayarım yoktu arkadaşımın evine gittim onun bilgisayarından monitörü test etmek için stand vesaire arada fark var
Bunlarıj hepsi G serisi çatısı altında satılıyor benzerlik olması bana normal geldi siz niye şaşırdınız bu kadar G4 G3'ten açık ara daha iyi ama malzeme kalitesi olarak değil yani resmi Gsync desteği ve panelinden dolayı.

Fabrikadan çıkma yazılım ile geliyor, orda güncellemeleri denetle diyorsun. Eğer yeni sürüm varsa kurmak öneriliyor her hangi bir özellik aktif etmiyor. Monitörü sattığım için yorum yapmayacağım fazla aklımda ne kaldıysa.
hocam eğer özel değilse neden sattınız? sanırım ben bu monitörü alacağım baya araştırdım sizi memnun etmeyen bir şey mi oldu yoksa başka özel sebeplerden dolayı mı

hocam eğer özel değilse neden sattınız? sanırım ben bu monitörü alacağım baya araştırdım sizi memnun etmeyen bir şey mi oldu yoksa başka özel sebeplerden dolayı mı
Ağır bir trafik kazasını sonrası paraya ihtiyacım oldu mecburiyetten sattım hocam. Monitör iyi merak etmeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri