🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

bu alınır mı beyler ??? 1kya denk geliyor
1kya alınır mı bilmiyorum ama ben seviyorum. Tek sorunu çift tıklama kronik sorunu var. Pil olmasını ve sade tasarımını seviyorum. Aylarca pil gidiyor. Şarjlı pil ile kullanıyorum.

3 e 2k ölü pikselli imkansız hocam amazona belli olmaz da ben bugün 4600 e asus msi görünce şaşırdım açıkçası beklemiyordum bu fiyatları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bugün olan indirimler çok daha fazlaydı ama arada tek tük geliyordu dediğiniz gibi
Monitörler de o kadar düşüyordu hocam ama biraz da şans meselesi. Kabul edilebilir olanlar belki de 6 ay kullanılmış ufak kondisyon yıpranması belki 1 2 ölü piksel vs olarak gelebilir. Ya da iade edilmiştir ama dp ya da hdmi kablosu yoktur. Onu da kabul edilebilir olarak giriyorlar çünkü kutu içeriği eksik. Keşke böyle gelse sıfır kullanılmamış ama görüntü kablosu yok 😂

2. Monitörü değiştirme niyetindeydim valla iyi denk geldi sabah sabah. Bendeki emektar LG 13 bin saati devirdi. Cortlamadan elden çıkarmak lazım.

her üründe ölü pixel yok hocam bu yanından da bakmak lazım
Kesinlikle bu yüzden değer zaten. Kutusu açılmış fakat kullanıcı beğenmeyip iade ediyor. Tekrar satışa uygun olmadığı için 2.el olarak yarı fiyatına satıyorlar.

Samsung M7 32 İnç olanı stoğa geldi çektim 6k'ya iyi mi sizce? 32 inç TV için küçük gelir mi? 43 olanını almak istiyordum normalde ama 32 de 6k baya iyi fiyat gibi geldi.

Laptop falan var mı gözünüze çarptı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,152,065
Üyeler
183,212
Son üye
Qluitwe
Geri