🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Ben son olarak f310 çekeyim dedim 4 stok vardı 1milisaniyede bitti :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@thepublicman hocam bu olay sence hep olan bir şey mi ? yoksa bu an gerçekleşen bir indirim olarak mı yapıldı ne diyorsun ben sürekli amazon depo ürünü görüyordum uygun fiyatlı

Genelde böyle bir şey yaşamıyorum samsunun göbeğindeyim merkez
Ben İstanbul da olduğum için gönderirler diye düşünüyorum. Amazona sordum kutuyu ben açsam garanti filan bozuluyor mu diye sonuçta daha önceden açılmış dedim. Hayır siz kurulumu yapabilirsiniz NEXT garanti kapsamında değil, Amazon garanti kapsamındadır dedi. Herhangi bir sorun yaşarsanız 30 gün içinde şartsız koşulsuz iade edebilirsiniz dediğinde direkt aldım.

Ben son olarak f310 çekeyim dedim 4 stok vardı 1milisaniyede bitti :D

@thepublicman hocam bu olay sence hep olan bir şey mi ? yoksa bu an gerçekleşen bir indirim olarak mı yapıldı ne diyorsun ben sürekli amazon depo ürünü görüyordum uygun fiyatlı
Sürekli olan bir şey hocam. Ben sürekli Amazon depo dan alıyorum ufak tefek şeyler biraz daha uyguna gelsin diye. Sadece forumdaki çoğu kişi bilmiyordu bu kadar.

3 e 2k ölü pikselli imkansız hocam amazona belli olmaz da ben bugün 4600 e asus msi görünce şaşırdım açıkçası beklemiyordum bu fiyatları

Sürekli olan bir şey hocam. Ben sürekli Amazon depo dan alıyorum ufak tefek şeyler biraz daha uyguna gelsin diye. Sadece forumdaki çoğu kişi bilmiyordu bu kadar.
bugün olan indirimler çok daha fazlaydı ama arada tek tük geliyordu dediğiniz gibi

3 e 2k ölü pikselli imkansız hocam amazona belli olmaz da ben bugün 4600 e asus msi görünce şaşırdım açıkçası beklemiyordum bu fiyatları

bugün olan indirimler çok daha fazlaydı ama arada tek tük geliyordu dediğiniz gibi
Hocam özel mesaj bakar mıısnız

İyi bi 2k imkansızda böyle 100hz falan belki olabilir. 4’e bile olsa yine kabul edilebilir ama uygun olması için ölü pikselli daha iyi olur. Yan ekranda rahatsız etmez.

Amazon yine amazonluğunu yaptı uzun süredir yoktu ortalıkta depoyuda temizledi bence yeni yıl öncesi.

Amazon yine amazonluğunu yaptı uzun süredir yoktu ortalıkta depoyuda temizledi bence yeni yıl öncesi.
Bazen kutusu açılmış bazen de 1-2 ölü pikselli cihazı yarı fiyatına aldığımız için iyi diyebiliriz. En azından garantili ve 30 gün iade seçeneği.

Geri