Eyüpaltyzk
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
Steamde csden düşmüş bi 500 dolara yakın kasam var bunları en düşük komisyon ile nasıl nakite çeviririm
%10 alıyor %100e yakın komisyon ne demek öyle bir site mümkün olabilir mi senceBenim de 40 dolarlık kasa var, bynogame 100 de 100 e yakın komisyon alıyormuş diye duyup vazgeçtim.
Sence kasaları tek tek satıp skin alıp öyle mi satmalıyım%10 alıyor %100e yakın komisyon ne demek öyle bir site mümkün olabilir mi sence
Kasaları steamden %5 komisyonla sat yaklasık 475 dolar kalır o parayı git bi skin al bynogamede %10 komisyonla sat 427.5 dolar sana kalırNakit lazım pcyi aldım onun taksidini direkt ödeyim diye
Hocam en mantıklısı buradan ikinci el konusu aç normalinden biraz ucuza para ver.Steamde csden düşmüş bi 500 dolara yakın kasam var bunları en düşük komisyon ile nasıl nakite çeviririm
kral ona nasıl güvencem aracı flnHocam en mantıklısı buradan ikinci el konusu aç normalinden biraz ucuza para ver.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100 dolarını ayır bence onları kullanıcıya sat.Kalanını da çevir skin al sat fln yap.
Bilmiyorumkral ona nasıl güvencem aracı fln
Hocam adam parayı atacak sana ibanına.Sen de vereceksin.kral ona nasıl güvencem aracı fln
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilmiyorum
Adam bana güvenmez öyleye ben adamaHocam adam parayı atacak sana ibanına.Sen de vereceksin.
Ben de alırım indirimler gelince belki.
csfloat %2 satıştaSteamde csden düşmüş bi 500 dolara yakın kasam var bunları en düşük komisyon ile nasıl nakite çeviririm
kasalarnızın alabilirim bir kısmını dm atıyorumAdam bana güvenmez öyleye ben adamaha öyleye ibanıma atınca atarımda