Hocam vpn ile deniyorum fakat ödemeyi kabul etmiyor tam ne yaptığınızı anlatabilir misiniz hangi vpn kullandiniz vs.VPN ile EA Play ukrayna sayfasına hesabımı girip EA Play Pro aldım, 120 Dolarlık ürün 2900'e geldi.
Hocam vpn ile deniyorum fakat ödemeyi kabul etmiyor tam ne yaptığınızı anlatabilir misiniz hangi vpn kullandiniz vs.VPN ile EA Play ukrayna sayfasına hesabımı girip EA Play Pro aldım, 120 Dolarlık ürün 2900'e geldi.
standart versiyon 1700 TL'ye geliyor yani. peki vpn açınca oyunu hangi yerden aldınız.Ben aldım vpn ile şimdi.karpersky vpn kullanarak girdim oyunun sayfasına kartımı girdim ve aldım başka hiç bir şey yapmadım fakat 1700 küsür kesmiş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ukraynaya bağlandım.Kartım da garanti paracard
kral mobilden deniyorum fiyat hep euro cinsinden çıkıyor nasıl düzeltiriz bunuEa app pc üzerinden uygulamadan
farklı vpnle dene bende kaspersky olmadı app storedan 1 haftalık deneme sürümü olan biriyle denedim oldukral mobilden deniyorum fiyat hep euro cinsinden çıkıyor nasıl düzeltiriz bunu
Pc appten dene karpersky mastercardlakral mobilden deniyorum fiyat hep euro cinsinden çıkıyor nasıl düzeltiriz bunu
10 TL'ye protonla hallettim valla uğraşmak istemedim güzel olduPc appten dene karpersky mastercardla
@şahin doğan sizde sıkıntı var mı acaba oynuyormusunuz hala ?Ban var isin ucunda
Alıntıyı görüntüle
bazıları sıkıntısız oynuyordu acaba vnpden dolayı mı yaptı merak ettim.Ban var isin ucunda
Alıntıyı görüntüle
Kaspersky premium uzerinden aldim kanka@şahin doğan sizde sıkıntı var mı acaba oynuyormusunuz hala ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bazıları sıkıntısız oynuyordu acaba vnpden dolayı mı yaptı merak ettim.