drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,216
Evet 1 adet çar bombası yemiş kutu ama hala dimdik ayaktaYok benim siparişim geçen hafta geldi dün aldıklarımızdan değil. Ukrayna rusya sınırından gelmiş olabilir![]()
Evet 1 adet çar bombası yemiş kutu ama hala dimdik ayaktaYok benim siparişim geçen hafta geldi dün aldıklarımızdan değil. Ukrayna rusya sınırından gelmiş olabilir![]()
Galiba çalışanla bir husumeti var adam alacakken sen mi aldın sonuncuyuYok benim siparişim geçen hafta geldi dün aldıklarımızdan değil. Ukrayna rusya sınırından gelmiş olabilir![]()
Katılıyorum sizemaalesef şansa bağlı sıfır gibi üründe gelebilirdi. Ben bu ürün durumuna pek inanmıyorum
Bendede son 18 k kaldı kelepir bekliyorum alınabilecekolm param yok yamt 2 de paran biter kelepir item pazara düşer çekemezsin ya aynısını yaşıyorum şuan
en çok üzüldüğüm airpodslar önümdeydi bir para olsa 15i de benim di dlşgkjdgkadflg olmayacağı zaman tuttu kışlık harcama yaptık para bitti aşk bittiBendede son 18 k kaldı kelepir bekliyorum alınabilecek
Fiyatlandırmayı da ona göre yaptıkları için burada hukuki dayanaklar ortaya çıkar. Herkes uğraşmaz fakat uğraşan mağduriyetini giderir, aldatıcı/haksız ticari uygulama adı altında ticaret bakanlığına şikâyet edilebilir. Meraklısının bilgisi olsun.maalesef şansa bağlı sıfır gibi üründe gelebilirdi. Ben bu ürün durumuna pek inanmıyorum
Durumu çok iyi alınır mı ki
İnternet kafeye gitmediniz sanırım hiç ne klavyelerde mouselarda oyunlar oynadık hala yaşıyoruzKullanılmış ikinci el klavye mouse kulaklık gibi hijyen gerektiren ürünleri nasıl alıp kullanabiliyorsunuz anlamıyorum. Hayatta dokunamam valla..
alınır çek 1 taneDurumu çok iyi alınır mı ki
çokta avantajlı değilvallahi bastım vallahi bastım vallahi bastım
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Çift Motorlu Güç Geri Besleme, 900° Direksiyon Yönü, Deri Direksiyon, Ayarlanabilir Paslanmaz Çelik Pedallar, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Alıntıyı görüntüle