antarktika da mı yaşıyorsun?
i5 13400fİşlemci nedir, fanlar yüzde kaç, oda sıcaklığı kaç?
3 saattir pc çalışıyor. operaya bakarken çektim fotoyu. arkada spotify unity ve bi kaç driver açıkGenel de bu ısılar ilk start da oluyor. 10-20 dk sonra bu ısılar da gezinmez.
O zaman normal yaw 12400f varken bende ps120 se ile 30-35 derece de takılıyordum amd cpu da boşta bu sıcaklıklar da olması imkansız. Fanların hızını sıvı soğutmanın yazılımından veya alakart yazılımı olabilir.i5 13400f
22 23 derece falan ev
fanların hızına bakamadım nerden bakarım
İntel işte usta sözde alev topui5 13400f
22 23 derece falan ev
fanların hızına bakamadım nerden bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3 saattir pc çalışıyor. operaya bakarken çektim fotoyu. arkada spotify unity ve bi kaç driver açık
800rpm radyatör fanlarıO zaman normal yaw 12400f varken bende ps120 se ile 30-35 derece de takılıyordum amd cpu da boşta bu sıcaklıklar da olması imkansız. Fanların hızını sıvı soğutmanın yazılımından veya alakart yazılımı olabilir.
Reportlicam az kaldı seni Hwinfo da görürsün fanları
Sesli çalışıyor mu?Thermalright Frozen Warframe Pro 360 aldım ve bugün yeni montajını yaptım.
Cinebench R23 Testinde işlemcim
Çoklu çekirdek testinde 10 dakika boyunca 115 120 watt arası güç çekti işlemci ve 55 56 derecede sabit kaldı
Tekli çekirdek testinde 10 dakika boyunca 30 watt güç çekti ve 39 40 derece de sabit kaldı
Boşta ise 27 28 derece de takılıyor
İşlemcim: İ5 13400f
Kasam: Aerocool P500C
Termal Macun: TF 7
normal intel işlemciler boşta amd ye göre daha serin çalışıyor
benimde sıcaklık 33-35-36 geziniyor her şey default ayarda
fullersen ancak o zaman sesli oluyor haricinde ses sorunu yok. bazen pc ilk açılırken 3 sn falan sıvının şırıltı sesi geliyor sonra hemen kesiliyor başka ses duymadım.Sesli çalışıyor mu?
niye raporluyon yavReportlicam az kaldı seni Hwinfo da görürsün fanları
Bende Horizon vardı çok sesliydi satıp arctic aldım. Bunu düşünüyordum ama aynı markaya guvenemedim.fullersen ancak o zaman sesli oluyor haricinde ses sorunu yok. bazen pc ilk açılırken 3 sn falan sıvının şırıltı sesi geliyor sonra hemen kesiliyor başka ses duymadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
niye raporluyon yav
ben gayet memnunum kasada gpu fanları dahil 13 fan var o yüzden genel bi fan uğultusu oluyor ama rahatsız edici şekilde değil. pompanın fan sesini falan hiç duymadım bu aradaBende Horizon vardı çok sesliydi satıp arctic aldım. Bunu düşünüyordum ama aynı markaya guvenemedim.