❄️ 360mm AIO sıcaklıklar ❄️

@somoncum @GUSE @drakathx
1759440737464.webp

işlemci oda sıcaklığında çalışıyor :D

Genel de bu ısılar ilk start da oluyor. 10-20 dk sonra bu ısılar da gezinmez.

İşlemci nedir, fanlar yüzde kaç, oda sıcaklığı kaç?
i5 13400f
22 23 derece falan ev
fanların hızına bakamadım nerden bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Genel de bu ısılar ilk start da oluyor. 10-20 dk sonra bu ısılar da gezinmez.
3 saattir pc çalışıyor. operaya bakarken çektim fotoyu. arkada spotify unity ve bi kaç driver açık

i5 13400f
22 23 derece falan ev
O zaman normal yaw 12400f varken bende ps120 se ile 30-35 derece de takılıyordum amd cpu da boşta bu sıcaklıklar da olması imkansız. Fanların hızını sıvı soğutmanın yazılımından veya alakart yazılımı olabilir.

i5 13400f
22 23 derece falan ev

3 saattir pc çalışıyor. operaya bakarken çektim fotoyu. arkada spotify unity ve bi kaç driver açık
İntel işte usta sözde alev topu :D

O zaman normal yaw 12400f varken bende ps120 se ile 30-35 derece de takılıyordum amd cpu da boşta bu sıcaklıklar da olması imkansız. Fanların hızını sıvı soğutmanın yazılımından veya alakart yazılımı olabilir.
800rpm radyatör fanları

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 aldım ve bugün yeni montajını yaptım.

Cinebench R23 Testinde işlemcim

Çoklu çekirdek testinde 10 dakika boyunca 115 120 watt arası güç çekti işlemci ve 55 56 derecede sabit kaldı
Tekli çekirdek testinde 10 dakika boyunca 30 watt güç çekti ve 39 40 derece de sabit kaldı

Boşta ise 27 28 derece de takılıyor

İşlemcim: İ5 13400f
Kasam: Aerocool P500C
Termal Macun: TF 7
Sesli çalışıyor mu?

fullersen ancak o zaman sesli oluyor haricinde ses sorunu yok. bazen pc ilk açılırken 3 sn falan sıvının şırıltı sesi geliyor sonra hemen kesiliyor başka ses duymadım.

niye raporluyon yav
Bende Horizon vardı çok sesliydi satıp arctic aldım. Bunu düşünüyordum ama aynı markaya guvenemedim.

Bende Horizon vardı çok sesliydi satıp arctic aldım. Bunu düşünüyordum ama aynı markaya guvenemedim.
ben gayet memnunum kasada gpu fanları dahil 13 fan var o yüzden genel bi fan uğultusu oluyor ama rahatsız edici şekilde değil. pompanın fan sesini falan hiç duymadım bu arada

Geri