❄️ 360mm AIO sıcaklıklar ❄️

Ben de arkadaşa onu söyledim ama bazı estetik kaygılar olunca harcanan para göze görünmüyor. Yoksa BCLK yapacağı bir anakart bulup işlemciyi 7600x - 13600K gibi bir seviyeye çıkarabilirdi.

Güç limitini açmana gerek yok. İşlemcinin çarpanı kapalı olduğu için 80w de 120w'de de aynı performansı verir zaten.
Valla bence LE360 V2 üstü gereksiz.

Amaç performans ise Assassin King taksan da yeter. Ama estetik.
Estetik de sınır yok. Ben estetik ve yüksek performans arayan bir kişiye LE360 V2 fazlasıyla yeterli olacağına eminim.

Le360V2 günümüz estetiği için fazla demode hocam. Dijital ekranda oynayacak anime gacılar lazım 🐧
Corsair H150i Elite Cappellix de bile garanti kapsamında pompa ledi yanmıştı demem o ki o lcd ekran da bir piksel veya şerit şeklinde pikseller ölsün kafana takardın. RGB onlara göre çok daha uzun ömürlü o yüzden lcd den uzak duruyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa içine sadece odaya girerken görüyorsun oyun oynarken kasaya bakmıyorsun sonuçta.

Corsair H150i Elite Cappellix de bile garanti kapsamında pompa ledi yanmıştı demem o ki o lcd ekran da bir piksel veya şerit şeklinde pikseller ölsün kafana takardın. RGB onlara göre çok daha uzun ömürlü o yüzden lcd den uzak duruyorum.

Kasa içine sadece odaya girerken görüyorsun oyun oynarken kasaya bakmıyorsun sonuçta.
Benim kasa full dark hocam. Zerre ışık yok. O yüzden full performans odaklı.

Benim kasa full dark hocam. Zerre ışık yok. O yüzden full performans odaklı.
Yani LianLi Galahad II Lite Performans da dark mode pompa ledini kapatınca 🤣

Kasa içinde ki parçaların üzerinde ki ekranlar boş iş diye yorumluyorum çünkü baktığım bir şey değil sıcaklık takibi yapmak istesen HWiNFO veya MSI Afterburner dan rahatça bakabiliyorum.

LED - RGB - ARGB - DaisyChain kablolama - birbirine bağlanan fanlar - LCD ekranlı fanlar - Wireless fanlar. Talep azalıp satışlar düşmeye başlayınca abidik gubidik şeyler çıkıyor.

ARGB ve birbirine bağlanan fanlardan sonrası bence boş iş diye yorumluyorum.

Son düzenleme:
Ben de arkadaşa onu söyledim ama bazı estetik kaygılar olunca harcanan para göze görünmüyor. Yoksa BCLK yapacağı bir anakart bulup işlemciyi 7600x - 13600K gibi bir seviyeye çıkarabilirdi.

Güç limitini açmana gerek yok. İşlemcinin çarpanı kapalı olduğu için 80w de 120w'de de aynı performansı verir zaten.
ileride bakarız artık o işlere

Kim beni ihbar etti la🤣 küfür için -1 yedim, ilk uyarı yiyişimdi bu arada🤣

Geri