🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Bundan çok bahsetmeyelim bazılarımız hala 20 megabit internet kullanmak zorunda. :peeposad:
Hadi ya ben 20 kullansam cildiririm bir ara 1000/1000 den 100 mbps kullanmak zorunda kaldım nakil işlemi bitsin diye beklerken pc yi kiriyordum az kalmıştı 100 mbps nedir yav diyordum bune internet mi bu diyordum 20 yi kullansam herhalde ıSSleri basarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne kadardı bu?
41 kürsürden işte düşüyordu %20

qpx ben de aldım bugün. Satın aldıktan sonra kullanılmış mükemmel diyordu inşallah sıkıntısız gelir. Artı kısmı da gerçek gsync var sanırım.
ben msi tarafında çok sorun yaşadığım için soğuktum ama paneli harbi iyi çıktı kaliteli panel kullanmışlar rakibi olan asus 260hz olanı da denedim ondan çok daha iyi paneli asusun net üstünde

%20 indirimle 16 bin TL'ye düşüyor. Çok iyi fiyat.
Gel sana 22kya sıfır 360hz verecem

ben barracuda razer kulaklık aldım
yeni gibi yazıyordu
en fazla ne olabilir kutu hasarlıdır diye düşündüm

bana gelen şey çöp

inanamadım:)

kutu yırtık pırtık aksesuarlar tamam

ama kulaklık üzeri lekeli sonra kulağıma taktım sangi sünger yok

aynı modelin sıfırını aldığım için çok garip geldi.. süngerlşer yıllarca kullanılmaktan erimiş o derece eski:)

şarja taktım 1 saat razer synapseden baktım 1 dakikada 2 birim iniyor şarjı tutmuyor pili bile bitirmişler. vatandan aldığım sıfır barracuda 1 saatte 2 birim iniyor o derece

o kadar eski bir şeyi yeni gibi sattı bana amazon

sonra süngeri bir yokladım rahatça çıkıyor yerinden.

aksesuarları eksik gelse anlayacağım.

bana çöp olması gerken şey geldi..

neredeyse oled monitör alacaktım ucuz yırttım
Ben de alacaktım barracuda 2.200 liraya ama kullanıcı deneyimlerini okudum kalitesiz olduğu söylenmiş vazgeçtim.

Arkadaşlar benim monitör gelmedi yarın teslim edilecek diyor ama hala kargoya vermediler. Çarşamba sabah sipariş verdim. Gidip depodan alabilir miyim acaba verirler mi? :)

ben msi tarafında çok sorun yaşadığım için soğuktum ama paneli harbi iyi çıktı kaliteli panel kullanmışlar rakibi olan asus 260hz olanı da denedim ondan çok daha iyi paneli asusun net üstünde
inşallah sıkıntısız gelir öylesine baktım 1 stok vardı çektim direk mükemmel yazıyordu en son.

Bu arada suda var amazonda istediğin kadar günlük saatlik dakikalık ürün alıp dur ister hemen iptal et ister kullan iade et sınırsız şekilde hakkın varmış hepsi burada kullanıyorsanız dikkat edij adamlar neymiş satıcılar şikayet ediyormusta bir kaç defa üst üste iptal ederseniz hesabınızı banliyorlar amazonda sınır yok al kullan iade et sürekli 0 sıkıntı HB Dan ben mağdur oldum banladılar beni TC bazında ne yaptıysam actiramadim ne saçma bir politikaları var ben müşteriyim alırım vazgeçerim iptal ederim.iade ederim hayırdır babuş? Bu yüzden en fav platformum amazon 0 sorun %100000000000 müşteri memnuniyeti

Bu arada suda var amazonda istediğin kadar günlük saatlik dakikalık ürün alıp dur ister hemen iptal et ister kullan iade et sınırsız şekilde hakkın varmış hepsi burada kullanıyorsanız dikkat edij adamlar neymiş satıcılar şikayet ediyormusta bir kaç defa üst üste iptal ederseniz hesabınızı banliyorlar amazonda sınır yok al kullan iade et sürekli 0 sıkıntı HB Dan ben mağdur oldum banladılar beni TC bazında ne yaptıysam actiramadim ne saçma bir politikaları var ben müşteriyim alırım vazgeçerim iptal ederim.iade ederim hayırdır babuş? Bu yüzden en fav platformum amazon 0 sorun %100000000000 müşteri memnuniyeti
Amazon eskiden böyle değildi benim 2-3 yıl PC kategorisinde banım vardı sonradan kendi kendine açtılar niye banlandım ben de bilmiyorum şuan aldığımın çok daha azını almıştım bir de ban kalksın diye çok başvurdum hiçbir şekilde kaldırmadılar

Amazon eskiden böyle değildi benim 2-3 yıl PC kategorisinde banım vardı sonradan kendi kendine açtılar niye banlandım ben de bilmiyorum şuan aldığımın çok daha azını almıştım
Garip ya ben sorun yoksa mümkünse alıp kullanıyorum iade etmiyorum sorun çıkarmıyorsa

Kulaklik almistim sadece 4 ay garantili + kronik sorunlu cikti rip.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri