- Bütçe
- 70000

Negatron | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!

E tier değil. D veya D+. En fazla C-.Kasaya bakmıştım psu E tier pek güvenilir değil psu değişitrecekseniz alabilirsiniz bence
Kasaya bakmıştım psu E tier pek güvenilir değil psu değişitrecekseniz alabilirsiniz bence
Soğutucu öneriniz varmı özelleştirme seçeneklerinden ve ekran kartı markası nasilhic bilgim yokE tier değil. D veya D+. En fazla C-.
PNY güvenilir ve kaliteli ekran kartı üreticisi. O soğutucu giriş seviyesi bir 360 mm sıvı soğutucu ama sistem için yeterli.Linkteki hazır sistemi beyaz kasa özelleştirmesi ve kioxira 2tb SSD ile gece 10 da indirimle almayı düşünüyorum soğutucu olarak öneriniz varmı ? Kasa power nasıl biliyor musunuz onerirmisiniz birde ekran kartı markası PNY nasıl iyi mi? guvenilirmi![]()
Negatron | AMD Ryzen 7 7800X3D | 2 x 16 GB DDR5 | PNY RTX 5070 Ti 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Kral sen yetkili bı abiye benziyon bu kasayı alsam psuyu hiç kullanmadan satsam satilirmi degistirme olasılığın varmı satıpPNY güvenilir ve kaliteli ekran kartı üreticisi. O soğutucu giriş seviyesi bir 360 mm sıvı soğutucu ama sistem için yeterli.
@yusuf7878 Hocam Caner Uncu'nun tier listtinden Kioxia XG7'nin seviyesine bakma şansınız var mı?
Evet satılabilir.Kral sen yetkili bı abiye benziyon bu kasayı alsam psuyu hiç kullanmadan satsam satilirmi degistirme olasılığın varmı satıp