klementayn
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
Çok hocam 23.5 m1 8 cihaz için neredeyse 6 senelik cihaz. 30kya m2 16 satılıyordu minimum m2 alınmalı diye düşünüyorum.23.5 a aldım ama mantıksız gibi
Çok hocam 23.5 m1 8 cihaz için neredeyse 6 senelik cihaz. 30kya m2 16 satılıyordu minimum m2 alınmalı diye düşünüyorum.23.5 a aldım ama mantıksız gibi
30 gün istediğin gibi iade amazonum sorgulamaz babadırAmazon belki alan kisi çalmıştır diyip almamazlik yapmıyor dimi ?
Ben bu modemi aldim depo dan sence sorun yasarmiyizÇok hocam 23.5 m1 16 cihaz için neredeyse 6 senelik cihaz. 30kya m2 16 satılıyordu minimum m2 alınmalı diye düşünüyorum.
Bakamiyorsun bildigim kadariyla, bir de yeni gibi yazmislar x)garantisine nereden bakıyoruz, bende cloud 3 wireless aldım
o ne oluyor? ikinci monitör olarak aldım, tuf modeli vardı pivot olmuyor diye bunu seçtimİps glow çok diyorlar hayırlısı hocam.
kim iade ettiyse paşam hevesini almış 1 ay boyunca iade etmişAmazonun çok iyi diye gönderdiği razer viper v3 pro
cok kotuAmazonun çok iyi diye gönderdiği razer viper v3 pro
skatezleri sök kullan bence ucuza aldıysan dot skatezler 40 tanesi 400 lira falan 50 liraya gelirAmazonun çok iyi diye gönderdiği razer viper v3 pro
bizede böyle gelirse vay halimizeAmazonun çok iyi diye gönderdiği razer viper v3 pro
logitech g pro 2 superlight var o temiz onu kullanacağımskatezleri sök kullan bence ucuza aldıysan dot skatezler 40 tanesi 400 lira falan 50 liraya gelir
güzel f/p bir skatez olarak önerir misiniz dot dediğinizi?skatezleri sök kullan bence ucuza aldıysan dot skatezler 40 tanesi 400 lira falan 50 liraya gelir