🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

sonradan %20 indirim dilimine giren oldu mu hiç görmedim ama ilk gün çoğunda %20 indirim vardı belki pazartesi yine gelir amazon deponun keyfine bağlı ancak pazartesi ve sonrası gelen ürünlerde daha fazla sorunlu ya da yazmayan sorunlar çıkabilir
Poco F6 Pro aldım ben hocam sonradan %20 ye soktular 23799 yazıyordu kabul edilebilir diyordu sayfada, %20 indirimle beraber 19bine geldi bana. Tertemiz telefon çizik mizik hiçbir şey yok sıfır ayarında eksiksiz, verilerimi aktardım kullanmaya başladım on numara cihazmış.

Arkadaşlar Monitör geldi sonunda. Kutuda bir problem gözükmüyor.

Ekler

• IMG_20251004_170518.webp
    IMG_20251004_170518.webp
    774.4 KB · Hit: 167
Stuck pixeli görünce hemen iade etmiştir :kekw: Benim monitörde de var hiç sorun etmiyorum valla.
Ana monitörüm olsa hocam ciddi manada sorun ederim çünkü %90 ana monitöre bakıyoruz hepimiz. Yan ekran olarak kullanmak için aldığımdan ötürü çok dert etmiyorum. Zaten biraz da şanslıysam zaman içinde kendi kendine kaybolma ihtimali var stuck piksellerin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam benım tablet geldide guvenlık bandrolu su sekıldeydı acılmısmı bu
Açılmış gibi duruyor. Yırtmadan üstten kaldırarak açmışlar sanki.

Ana monitörüm olsa hocam ciddi manada sorun ederim çünkü %90 ana monitöre bakıyoruz hepimiz. Yan ekran olarak kullanmak için aldığımdan ötürü çok dert etmiyorum. Zaten biraz da şanslıysam zaman içinde kendi kendine kaybolma ihtimali var stuck piksellerin.

Açılmış gibi duruyor. Yırtmadan üstten kaldırarak açmışlar sanki.
urunun garantisi gecen ay baslamıs urun acılınca mı garantı baslar fatura kesılınce mı bılemedım

seri numaradan mutlaka garantisine bakın 2028 e kadar garantileri var çıktı bana gelen asusların
Resmi garantiden faydalanabiliyor muyuz ki Amazon Depo nun kestiği fatura ile?

urunun garantisi gecen ay baslamıs urun acılınca mı garantı baslar fatura kesılınce mı bılemedım
Hocam emin değilim ama ürünü sizden önce alan kişi aldığında başlamıştır garanti, Amazon Depo nun kestiği fatura ile yapılabiliyorsa eğer garanti süresini uzatabilirsin.

Resmi garantiden faydalanabiliyor muyuz ki Amazon Depo nun kestiği fatura ile?
Amazon depo koşulsuz şartsız 1 yıl garanti veriyor + üretici garantisi var amazon depodan uzun süre ürün kullanıp garantiye göndermedim ama her halükarda üretici garantisi kesin olması lazım faturasına bakıp aa bu ikinci el 1 yıl garantisi var diyeceğini sanmıyorum üreticinin

Geri