İkinci El Ürün Faturasında Sayın Kısmının Olmaması

Skynel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,241
c52bb7cf-256f-4843-ae04-ae3023b8311b.webp

Dostlar selam ikinci elden 5070 alacağım ama faturasını sorduğumda bana atılan fatura şu şekilde
Faturada sayın kısmı yer almıyor arkadaşa sorduğumda e fatura olduğu işin bu şekildedir diye bir cevap vardi ama bilemedim sizce

Alıntıyı görüntüle

Dostlar selam ikinci elden 5070 alacağım ama faturasını sorduğumda bana atılan fatura şu şekilde
Faturada sayın kısmı yer almıyor arkadaşa sorduğumda e fatura olduğu işin bu şekildedir diye bir cevap vardi ama bilemedim sizce
Oynanmış gibi elle yazılmış gibi duruyor yazıların yan taraflarına bak zoomla renk farkı var.Elini sürme bence

Alıntıyı görüntüle

İki seçenek var ya oynanmış bişi yada kendini güvenceye almak için silmiş ama sanmıyorum muhtemelen dolandırıcılık

1000015511.webp

Hocam renk tonu farklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zoomlayınca belli oluyor ama adam iyi işçilik yapmış :)

Ekler

• 1000015511.webp
    1000015511.webp
    11 KB · Hit: 9
İki seçenek var ya oynanmış bişi yada kendini güvenceye almak için silmiş ama sanmıyorum muhtemelen dolandırıcılık
Siz mi sildiniz diye sordum silmedim’e getirdi bilmiyorum dedi

Alıntıyı görüntüle

e faturada olsa adres isim soyisim olur, büyük ihtimal beyaza boyamış yada pdf yi düzenlemiş, muhtemelen ev adresini öğrenmeni istemiyor, daha sonra garanti işlerinde sıkıntı olabilir

Çok çok sorun game garaja o kadar almak istiyorsanız
Bu akşam gidip ürünü alacağım arayabiliyorsanız ulaşabilirseniz arayım ulaşın şimdi

e faturada olsa adres isim soyisim olur, büyük ihtimal beyaza boyamış yada pdf yi düzenlemiş, muhtemelen ev adresini öğrenmeni istemiyor, daha sonra garanti işlerinde sıkıntı olabilir
Beyaza boyamış görünüyor ama neden
Oynanmış yalan söylüyor.
Hocam merak sadece nereden anladınız

Bu akşam gidip ürünü alacağım arayabiliyorsanız ulaşabilirseniz arayım ulaşın şimdi

Beyaza boyamış görünüyor ama neden

Hocam merak sadece nereden anladınız
Akşam 12 ye kadar açık yazıyor

Geri