Polis akademisine girilir mi?

keremast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
968
Arkadaşlar selam son sınıfım aile polislik okumamı istiyorlar fakat ben pek istemiyorum pek bilgi sahibi değilim bu konuda, önerilerinizi bekliyorum.

Ne istiyorsan onu yap salla aileni

Polislikte olur hocam benim için ama çalışma ve görev saatleri nasıl onu bilmiyorum pek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi isteğin ne dersen antrenörlük eğitimi istiyorum
besyo gir

Ailen istedi diye hayatın boyunca sevmediğin bir işi mi yapacaksın dostum anlama özürlüsü müsün?

"Dostum" hangi çocuk daha ergenliğe girmeden ailesine bu konuda kafa tutabiliyor? 16 yaşındaki çocuğun kararına mı bırakacak ailesi geleceğini? Hadi abicim yatın uyuyun ya.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
"Dostum" hangi çocuk daha ergenliğe girmeden ailesine bu konuda kafa tutabiliyor? 16 yaşındaki çocuğun kararına mı bırakacak ailesi geleceğini? Hadi abicim yatın uyuyun ya.
Bence her 2 taraf da direkt olarak istediğini yapmamalı. Mesela çocuk bir mesleği istiyorsa onu iyice araştırıp,ailesine ve çevresine soruşturup anca öyle yapmalı. Aile de direkt olarak sen bunu okuyacaksın dememeli.

16 yaş yanlışım yoksa lise 2-3 e denk geliyor bu yaştaki çocuk bir şeyleri idrak edebilir ne istediğinide bilir diye düşünüyorum canım.

Geri