Kredi kartımdaki limiti nakite nasıl çevirebilirim?

Yada bir markete gideceksin tanıdık varsa daha iyi olur adam pos cihazından ne kadar lazımsa çekecek kredi kartından harcama olarak sana sonra nakiti verecek adamada belli bir komisyon bırakacaksın
tefecilik oluyor bu :D

Anlamadım dostum işlemi kredi kartımda para var ben onu çekmek istiyorum kayıpsız mümkünse ama başka banka yada aynı banka hesabıma geçirmek istiyorum tutarı
Papara ile nasıl yaptığımı anlatayım iyzicoda olur mu bilmiyorum kredi kartı ile bakiyeyi yüklüyorum kullanılamaz diyoe gün içerisinde hemen iade yaptığı için temudan ürün al siparişi iptal et diyorum iade parası hesaba geldiğinde sınır kalkmış oluyor istediğim gibi banka hesabına aktarabiliyorum

Konu başlığında belirttiğim gibi kredi kartımda ki kalan limiti nakite çevirmek istiyorum ama nakit avans vesaire çekip değil harcama gibi yapacağım mesela iyzico cüzdana yükleyeceğim parayı kredi kartından ardından oradan yüklediğim parayı normal banka hesabıma çekebileceğim bir sistem var mı?
kayıp olmadan yapamazsın

Papara ile nasıl yaptığımı anlatayım iyzicoda olur mu bilmiyorum kredi kartı ile bakiyeyi yüklüyorum kullanılamaz diyoe gün içerisinde hemen iade yaptığı için temudan ürün al siparişi iptal et diyorum iade parası hesaba geldiğinde sınır kalkmış oluyor istediğim gibi banka hesabına aktarabiliyorum
Amazondan da yapılamaz mı?

Anlamadım dostum işlemi kredi kartımda para var ben onu çekmek istiyorum kayıpsız mümkünse ama başka banka yada aynı banka hesabıma geçirmek istiyorum tutarı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Qnb ve iş Bankası KK daki parayı cekicem

Yoksa yapmak istesem zaten arkadaşımın dükkana gider yaparım belli bir kesinti ile
Qnbidekini iş bankasına Çek iş bankasindakini qnbye cek

kayıp olmadan yapamazsın
Yukarı da arkadaşın dediği gibi olursa yapılması mümkün temu yada amazon iadeyi hemen yapıyor ama para orada kalırsa işime yaramaz

Yukarı da arkadaşın dediği gibi olursa yapılması mümkün temu yada amazon iadeyi hemen yapıyor ama para orada kalırsa işime yaramaz
1-2 defa temudan iade almıştım yaklaşık 1 hafta içinde iade olmuştu param bankalar provizyonda bekletiyorlar ugrastırıyorlar

yani paran bankanın keyfine kalmış bence o riske girilmez nakitle yapacağınız iş çok acil değilse beklemek en doğrusu yoksa en az %5 10 kayıp olarak elinize alırsınız parayı

Para içeride kalmaz doğru yaparsan
1000070051.webp

%4.1 kayıpla çevriliyor

İyzico kampanya paralarını vodafone paye atıp vf payden de atmden çekebilmiştim parayı aynısı kredi kartından yatırdığın para içinde olması lazım ama hiç denemediğim için bir şey diyemeyeceğim az bir miktar atıp deneyip sonrasında istediğin miktarı atıp çekmeyi deneyebilirsin.

Parayı nkolaya yükle, trendyoldan bi şey alıp iptal et sonra nkolaydan bakiye iadeye tıkla sonra paranı çekersin 0 kesinti.

hocam bu temudan iade işlemini paparadan mı yapıyorsunuz daha detaylı anlatabilir misiniz?
Arkadaşının papara hesabı varsa yükle ona gönder o da banka hesabına göndersin ben yaptığım zaman bu çalışmıyordu artık çalışıyor temu mevzusunda ürünü alıp temudan direkt siparişi iptal ediyorsun bloke olan bakiye serbest kalıyor

Arkadaşının papara hesabı varsa yükle ona gönder o da banka hesabına göndersin ben yaptığım zaman bu çalışmıyordu artık çalışıyor temu mevzusunda ürünü alıp temudan direkt siparişi iptal ediyorsun bloke olan bakiye serbest kalıyor
hahahahaha hepsiburadadan 80 k ürün alıp iade ettim ertesi gün hesap kapandı şansıma

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-10-10 195739.webp
    Ekran görüntüsü 2025-10-10 195739.webp
    19.6 KB · Hit: 19
Geri