Kredi kartımdaki limiti nakite nasıl çevirebilirim?

drakathx

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,204
Konu başlığında belirttiğim gibi kredi kartımda ki kalan limiti nakite çevirmek istiyorum ama nakit avans vesaire çekip değil harcama gibi yapacağım mesela iyzico cüzdana yükleyeceğim parayı kredi kartından ardından oradan yüklediğim parayı normal banka hesabıma çekebileceğim bir sistem var mı?

Konu başlığında belirttiğim gibi kredi kartımda ki kalalimiti nakite çevirmek istiyorum ama nakit avans vesaire çekip değil harcama gibi yapacağım mesela iyzico cüzdana yükleyeceğim parayı kredi kartından ardından oradan yüklediğim parayı normal banka hesabıma çekebileceğim bir sistem var mı?
Transferde hangi hesaptan yapmak istiyorsun diyor kredi kartı hesabını seçiyorsun galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Transferde hangi hesaptan yapmak istiyorsun diyor kredi kartı hesabını seçiyorsun galiba
Qnb Akbank ve vakıfta öyle

Iyzico da bakiye kredi kartından yüklendiğinde para çekilmiyor orada kalıyor para saçma ama öyle yazıyor cüzdan kısmına girince

Nakit avans olarak çekersin faiziyle

Qnb Akbank ve vakıfta öyle
Bak altta bu yazıyor

Ekler

• IMG_20250905_101946.webp
    IMG_20250905_101946.webp
    26.4 KB · Hit: 105
Yada bir markete gideceksin tanıdık varsa daha iyi olur adam pos cihazından ne kadar lazımsa çekecek kredi kartından harcama olarak sana sonra nakiti verecek adamada belli bir komisyon bırakacaksın

Yada bir markete gideceksin tanıdık varsa daha iyi olur adam pos cihazından ne kadar lazımsa çekecek kredi kartından harcama olarak sana sonra nakiti verecek adamada belli bir komisyon bırakacaksın
Öldürmeden nakite çevirmek istiyorum

Yasal bir işlem değil

Papara da bundan var ben yükleyip temudan al sioarişi iptal et yapıyorum gün içerisinde para geri geliyor sınır kalkmış oluyor
Anlamadım dostum işlemi kredi kartımda para var ben onu çekmek istiyorum kayıpsız mümkünse ama başka banka yada aynı banka hesabıma geçirmek istiyorum tutarı

Tamam işte sende sadece iyzico mu var başka yokmu hangi bankanın kredi karti
Qnb ve iş Bankası KK daki parayı cekicem

Yasal bir işlem değil
Yoksa yapmak istesem zaten arkadaşımın dükkana gider yaparım belli bir kesinti ile

Geri