❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

Birisi açıklayabilir mi nasil bu kadar ucuzlayabiliyor, 20 gün önce 18500 e aldım. Telefon fiyatları yükselirken bu telefon nasil bu kadsr ucuzlamiș?

Sağolasın valla 2 aydır anneme tel arıyordum. Samsung a16 alicaktım 😅
Kardeşim 1-2 ay önce 18 e aldı bu telefonu bekle dedim o kadar :kekw: neyse ki memnun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birisi açıklayabilir mi nasil bu kadar ucuzlayabiliyor, 20 gün önce 18500 e aldım. Telefon fiyatları yükselirken bu telefon nasil bu kadsr ucuzlamiș?
iptal olma ihtimali var ya da gerçekten kampanya yaptı hepsiburada ekim kampanyası kapsamında

Kardeşim 1-2 ay önce 18 e aldı bu telefonu bekle dedim o kadar :kekw: neyse ki memnun

iptal olma ihtimali var ya da gerçekten kampanya yaptı hepsiburada ekim kampanyası kapsamında
Bide 250 lira da kupon vermiş Premiuma 😅

Neyseki satıcı hepsiburada. Çekiyorum bir tane.

Siyah çok tutulmadığı için düşmüş olabilir fiyatı. Ama çok büyük indirim yani. İnşallah sorunsuzdur 😀

Oha daha dün teslim aldım 18.500 den aldık indirimde. Bence fiyat hatası olmalı.

İptal ne alaka yahu daha indirime bile bakmamışsınız, sepet indirimi yapıyor iptal olma ihtimali var diyorsunuz 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,893
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri