PlayStation 5 Slim Hakkında

Shadow™

80+ Silver
Reaksiyon skoru
860
PlayStation 5 Slim'i ikinci el almak mantıklı mı?Bunun yanı sıra alınacaksa da Cd'li versiyon almak dahamı mantıklı?

Alabilirsin almadan önce ses vs dene %90 bir sorun çıkmayacaktır

İkisinin de performansı neredeyse aynı,1216 kasa da bildiğim kadarıyla sessiz çalışan bir PS5 kasasıydı.
Fps değerlerini pek anlayamadım herhangi bir oyundan herhangi bir çözünürlükteki ne kadar fps aldığını söyler misin? Bütçeyi biraz daha artırıp Cd'li almaya değer mi?Benim baktigim kadarıyla Cd'li oyunlar hem çok pahalı hem hassaslar.

PlayStation 5 Slim'i ikinci el almak mantıklı mı?Bunun yanı sıra alınacaksa da Cd'li versiyon almak dahamı mantıklı?
artık cd işi bitti digital almak daha avantajlı üstüne kesinlikle ps5 alıyor isen ek olarak 1 tb da ek m2 ssd alman lazım depolama yetmiyor oyun boyutları çok yüksek uzun vadeli düşünüyorsan 1 tb gen 4.0 ps5 ssd masrafınıda koyarak pro ya yönelmek daha mantıklı çünkü pro lar 2tb olarak geliyor

Fps değerlerini pek anlayamadım herhangi bir oyundan herhangi bir çözünürlükteki ne kadar fps aldığını söyler misin? Bütçeyi biraz daha artırıp Cd'li almaya değer mi?Benim baktigim kadarıyla Cd'li oyunlar hem çok pahalı hem hassaslar.
60 Hz ekran yenileme hızlı bir televizyondan PS5'i kullandığım için FPS değerlerini pek bilmiyorum ama bildiğim kadarını söyleyeyim bazı oyunlarda 120 FPS'e kadar çıkıyor tabi HDMI 2.1 desteği olması lazım.
CD'li versiyonda PS Store'da olmayan eski oyunları oynayabiliyorsun (PES 2021 mesela) ve oyunların koleksiyonunu yapabiliyorsun CD olarak ama bu ikisi haricinde Dijital alsan pek sıkıntı yaşamazsın.

artık cd işi bitti digital almak daha avantajlı üstüne kesinlikle ps5 alıyor isen ek olarak 1 tb da ek m2 ssd alman lazım depolama yetmiyor oyun boyutları çok yüksek uzun vadeli düşünüyorsan 1 tb gen 4.0 ps5 ssd masrafınıda koyarak pro ya yönelmek daha mantıklı çünkü pro lar 2tb olarak geliyor
Ps5 pro'nun ikinci el fiyatları 28.000TL'den başlıyor.Ps5 slim için uygun SSD önerebilir misin?

Ps5 pro'nun ikinci el fiyatları 28.000TL'den başlıyor.Ps5 slim için uygun SSD önerebilir misin?

Sony'nin verilerine göre satılan oyunların %83'ü dijital. Koleksiyoncular ve aşırı gelenekçiler dışında diske yönelim yok yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,020
Üyeler
183,505
Son üye
siyahhoodie
Geri