Hocam sisteminiz yeterli iken Samsung'ta kampanya hala devam ediyorsa, 32K'ya G81SF 27" 4K almanızı tavsiye ederim. Şuan aşırı memnunum ön yargılı başladım fakat 27" 4K kombosunun netliğinden mi kaynaklı bilmiyorum ama baya etkilendim. Mesela bu 2K Tandem WOLED çok istiyorum, sistemim de aslında 2K'yı bile zar zor karşılayacakken, oynadığım oyunlarda yer yer sıkıntı dışında pek sorun yaşatmadığı için 4K 27"'ten vazgeçemeyecek gibiyim. ( 6700 XT - 12400F DDR4 sistemim var )
Taksit seçeneğinin olmaması evet biraz üzücü fakat peşin fiyata ya da taksit sayısını çok arttırmadan almak isteyenler için bence harika bir ürün. Oled teknolojisi artık eskisi kadar sorunlu da değil. Ben çok isterdim açıkçası. Satın alan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilirse çok sevinirim.
Hocam sisteminiz yeterli iken Samsung'ta kampanya hala devam ediyorsa, 32K'ya G81SF 27" 4K almanızı tavsiye ederim. Şuan aşırı memnunum ön yargılı başladım fakat 27" 4K kombosunun netliğinden mi kaynaklı bilmiyorum ama baya etkilendim. Mesela bu 2K Tandem WOLED çok istiyorum, sistemim de aslında 2K'yı bile zar zor karşılayacakken, oynadığım oyunlarda yer yer sıkıntı dışında pek sorun yaşatmadığı için 4K 27"'ten vazgeçemeyecek gibiyim. ( 6700 XT - 12400F DDR4 sistemim var )
Knk fps oynadığım icin fpsten cok odun vermek istemiyorum, bf 6 icin kullanacağım genellikle ve tarkov tarzı rekabetçi oyunlardan keyif alıyorum, 4k cok mantikli bir seçim benim icin aslında, en sonunda VG27AQML1A alıp gecicem acil bir monitor lazim. Bunu hala dusunuyorum alsam mi diye de taksit olsa rahatlatacak bu birde yeni nesil o avantaji var.
Amazon'dan XG27ACDNG OLED almıştım. Aslında tecrübesi çok iyiydi ancak gri tonlarda diklemesine banding beni bir miktar rahatsız ettiği için iade ettim. Yerine aldığım VG27AQL5A'da da ölü piksel vardı ve renkler çok tatmin etmemişti.
Bu ürünün fiyatı gerçekten çok makul görünüyor ancak OLED'lerde banding olma ihtimali sebebiyle tereddütteyim. Amazon satıyor olsa bir dakika beklemem ama Türk firmalarının uğraştıran yapısıyla cebelleşmek de istemiyorum.