Cryptology
80+
- Reaksiyon skoru
- 202
Garantiye taksiti yok peşin fiyatına, devlet memurları yasadi parafa var@KaraKartall @Cryptology Tebilonda satısa cıkmıs.
Garantiye taksiti yok peşin fiyatına, devlet memurları yasadi parafa var@KaraKartall @Cryptology Tebilonda satısa cıkmıs.
2 taksit dayıGarantiye taksiti yok peşin fiyatına, devlet memurları yasadi parafa var
Garanti de 2 taksitte fiyat değişiyor ben mi yanlış gördüm2 taksit dayı
Reis sen demiyor muydun hocam bir mat olede baksanız beni daha iyi anlarsınız görüntüyü bozuyor diye, o kadar nettiniz ki parlak kaplama alacağınıza emindim şahsen. Hatta Gigabyte MO32U önerdiğimde mat olursa almak istemiyorum diyordunuz. Yakınlık sensörünü çok önemsiyordunuz falan. Sasırttınız dogrusu.@Tayfunns Hocam öncelikle tekrardan selamlar
Samsung G81SF aldım, baya da beğendim açıkçası mat ekran olayını pek anlamadım bile. Üründen fazlasıyla etkilendim ama o etkilenme 4K 27"in verdiği keskinlikten diye düşünüyorum. 2K OLED'i bir daha ister miyim bilmiyorum ama Tandem WOLED alsam mı diye beni bir sürüncemeye bıraktınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Tayfunns TFT ve PUBG oynuyorum ve oynadım sadece. Çokta sorun yaşamadım fakat 4K, optimizasyon sorunlu yerlerde sorun yaşatabiliyor. Sizce 32K'ya aldığım 4K 27" yerine 2K 27" bu Tandem WOLED'e geçilir mi ? Bu sefer gerçek soruyorum. Dediğim gibi 4K 27" netliğine hayran kaldım.
Hatta öyle ki PS5'te sadece Ultimate Team oynadım ve pikseller o kadar güzel göründü ki 27" 4K müthiş bir ortaklık olmuş ama sistemimin ancak 2K destekliyor olması ve daha uygun olması acaba mı diye buna dönmeyi düşündürüyor.
Öyle diyordum ama dediğim gibi beni etkileyen muhtemelen 4K 27" oldu. Ea Fc bile bu comboyla gerçekten çok iyi gözüküyor.Reis sen demiyor muydun hocam bir mat olede baksanız beni daha iyi anlarsınız görüntüyü bozuyor diye, o kadar nettiniz ki parlak kaplama alacağınıza emindim şahsen. Hatta Gigabyte MO32U önerdiğimde mat olursa almak istemiyorum diyordunuz. Yakınlık sensörünü çok önemsiyordunuz falan. Sasırttınız dogrusu.
4k dan 2k ya düşülür mü? Emin degilim. Bu sefer de o keskinliği hep arayacaksınız. Bence siz 4k da kalın.
Yakın sensörü hala benim için geçerli fakat XG27ucdmg maalesef yeterince pahalı.Reis sen demiyor muydun hocam bir mat olede baksanız beni daha iyi anlarsınız görüntüyü bozuyor diye, o kadar nettiniz ki parlak kaplama alacağınıza emindim şahsen. Hatta Gigabyte MO32U önerdiğimde mat olursa almak istemiyorum diyordunuz. Yakınlık sensörünü çok önemsiyordunuz falan. Sasırttınız dogrusu.
4k dan 2k ya düşülür mü? Emin degilim. Bu sefer de o keskinliği hep arayacaksınız. Bence siz 4k da kalın.
PC açarken monitörün tusuna basmıyorum ben. Samsungla alakalı olabilir. OSD menüsüne bakın.Öyle diyordum ama dediğim gibi beni etkileyen muhtemelen 4K 27" oldu. Ea Fc bile bu comboyla gerçekten çok iyi gözüküyor.
Yakın sensörü hala benim için geçerli fakat XG27ucdmg maalesef yeterince pahalı.
Samsungta hdmi ve dp arası hangisi açıksa ona geçiş yapmıyor, bu bütün OLEDler için mi geçerli lakin ayar monitörden ayarlı. Bir de her bilgisayarı ya da ps'i açtığımda monitör tuşuna da basmam gerekiyor bunlar sıkıntı mı yoksa teknoloji şimdilik mi böyle ?
Garantiye taksiti yok peşin fiyatına, devlet memurları yasadi parafa var
2 taksit dayı
Keske taksit olsaymis alirdik be
eyvallah kanka gene peşin fiyatına 3 taksit yok, inaniyorum yakında gelecek bir siteyePC açarken monitörün tusuna basmıyorum ben. Samsungla alakalı olabilir. OSD menüsüne bakın.
İlk dediğinizi anlamadım.
![]()
GIGABYTE MO27Q28G 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync QHD HDR500 WOLED Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE MO27Q28G 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync QHD HDR500 WOLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MO27Q28G ITOPYA'dawww.itopya.com
İtopyaya stok gelmis.
![]()
GIGABYTE MO27Q28G 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync QHD HDR500 WOLED Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE MO27Q28G 27" 280Hz 0.03ms HDMI DP G-Sync QHD HDR500 WOLED Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile MO27Q28G ITOPYA'dawww.itopya.com
TR ye keşke gelse diyeceğimiz bir Mini Led IPS cıkmıs:
eyvallah kanka gene peşin fiyatına 3 taksit yok, inaniyorum yakında gelecek bir siteye![]()
Bro cidden acayip alasım var. Taksit olsa 1 dk düşünmem. Hadi inşallah gelir diyelim düşük ihtimalAmazona gelse hemen çekeriz![]()