🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

Oyun dışında 4k içerik tüketir miyim acaba diye düşündüm ama netflix gibi onun içn de fazla lüks olur herhalde her ay zaten netflix ücreti belli
Bence gereksiz hocam. 4K biraz fantezi gibi. 2K çözünürlükte bilgisayar daha uzun ömürlü oluyor sistemini bu çözünürlüğe göre tasarladıysan.
Zaten online olarak izlediğin hiçbir şey tam olarak 4K değil illa ki kırpılıyor. Gerçek 4K için blu-ray tarzı sürümlerini indirmen lazım kırpılmamış.

GIGABYTE MO27Q28G 4. nesil yeni WOLED panel kullanıyor, bu panel 2025 yılında LG display tarafından üretildi. ve yeni yeni markalar bu paneli kullanan ürünlerini duyurmaya satışa sunmaya başladı. şu an LG tarafında bir model çıktı henüz ülkemize gelmedi, Asus ve Gigabyte tarafı yeni modellerini duyurdu ve ülkemizde satışa sunmaya başladı, WOLED tarafında en güncel panel teknolojisi şuan Tandem RGB Oled teknolojisi.
QD-OLED Panel teknolojisine göre en büyük artıları
  • daha iyi parlaklık, hem sdr hem hdr'de çok daha yüksek peak değeri HDR'de1500nits peak güzel bir rakam
  • onaylanmış Vesa HDR true black 500 sertifikası
  • enerji tasarrufu %20 daha düşük güç tüketimi
  • Daha iyi renk gamı
  • daha uzun kullanım ömrü
QD-OLED'ler 3.nesil WOLED'ler ile karşılaştırıldığında çok daha iyi renk gamı sunabiliyordu. ve refresh rate oranları ilk versiyonlarında 360hz civarıydı. sonra 240hz versiyonları da piyasaya sürüldü. 4.nesil woled panel tenolojisinde QD-OLED ile olan renk doğruluğu farkı kapandı diyebiliriz. %99.5 DCI-P3 gamı sunabiliyor, QD OLEDler'de %99'da kalıyordu. refresh rate oranlarıda biraz iyileştirildi.

son çıkan 3.5 nesil diyebileceğim QD-OLED 500hz ulaşan panellerde True Black 500 sertifikası var. ama peak değeri olarak 1000 nite kadar ulaşabiliyor. parlaklık halen tandem oledlerin gerisinde

QD-OLED paneller kullandığı panel katmanı yapısından ötürü monitör kapalıyken bakarsanız panel'in net siyah olmadığını morumsu gözüktüğünü fark edersiniz. monitör açıkken bu morumsu görüntü olmaz siyahlar net siyah, bu durum problem değildir monitörün panel yapısından ötürüdür. genelde bunu sorun olarak gören bir kitle var. bu açıdan yazayım dedim. QD-OLED paneller böyle arkadaşlar.

Üreticisine göre her iki panelde de Mat veya Glossy kaplama kullanılabilir. kişisel zevkinize göre bu duruma karar vermelisiniz kimi glossy panel sevebilir kimisi mat panel

bu iki monitör özelinde daha yeni bir panel teknolojisi olmasından ötürü GIGABYTE MO27Q28G tavsiye edebilirim fiyatı da fena değil. 4.nesil WOLED'lere karşı samsung tarafınında atak yapması gerekiyor keza şuan itibariyle 4.nesil woled'ler refresh rate dışında kağıt üzerinde daha iyi çünkü
çok sağolasın hocam çok güzel bilgiler paylaşmıssın ben GIGABYTE MO27Q28G modeline kaydım. Sanırım asus sevdamdan vazgeçeceğim asusun bu fiyatlara satacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence gereksiz hocam. 4K biraz fantezi gibi. 2K çözünürlükte bilgisayar daha uzun ömürlü oluyor sistemini bu çözünürlüğe göre tasarladıysan.
Zaten online olarak izlediğin hiçbir şey tam olarak 4K değil illa ki kırpılıyor. Gerçek 4K için blu-ray tarzı sürümlerini indirmen lazım kırpılmamış.
Netflix iddaası uygulamadan 4k veriyorum diyor ama dediğin gibi asıl blu ray indirmek lazım bilgisayara ki gerçek 4k keyfi yaşanabilsin onun için de monitör ve oled teknolojisinden memnun kalırsam bu GIGABYTE MO27Q28G modelinde tv olarak 4k oled alabilirim diye düşünüyorum ileriki zamanlarda

çok sağolasın hocam çok güzel bilgiler paylaşmıssın ben GIGABYTE MO27Q28G modeline kaydım. Sanırım asus sevdamdan vazgeçeceğim asusun bu fiyatlara satacağını düşünmüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu an ülkemizde değil globalde de gigabyte lansmandan ötürü uygun bir fiyattan ön siparişe açtığı belirtiliyor (OLED'ler arasında) yurtdışında da 500-550 dolardan ön siparişle alınabiliyor. şu an OLED 27inc monitör alacaksanız bu model dışında iyi bir seçenek yok gibi bir şey bunuda şu açıdan söylüyorum kullanılan panel yeni nesil, OLED'in mucidi firma tarafından geliştirilen üretilen bir panel,

bunun dışında bir ara samsung eğitim indirimiyle 17-20k bandına OLED G6 240 hz modelini satıyordu bir daha o fiyatlara OLED verir mi zor
OLED gerçekten güzel bir teknoloji yani OLED'e geçtikten sonra bir daha klasik aydınlatmalı monitörleri istemezsiniz o kadar iğrenç gelir.
inş. herkes bu teknolojiyi deneyimler.

Gen 4 W-Oled (şu anlık en güncel gen 4 var) panel kullanıyor. Ön sipariş ürünü. Mat kaplamaya sahip. Parlaklığı 368nit ile LCD seviyesinde. Renk olarak da QD-Oled gibi canlı. TR de satılan (rekabetçi odaklı 500hz Oled monitörleri saymazsak) en iyi 2k monitör bu şu an. Eski Firmware sürümünde renk doğruluğu bakımından sorunlar varmış, beta firmware sürümünde çözülmüş. Eğer size eski versiyon gelirse güncellemeyi unutmayın.
www.technopat.net/sosyal/konu/500-dolarlik-4-nesil-woled-panelli-2k-280hz-gigabyte-mo27q28g-duyuruldu.3780148/
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
sanırım bu monitörü satın alacağım hangi site monitörler konusunda sorun çıkarmıyor, ölü pixel, teknik destek konusunda ? @Tayfunns

Ya abi sinir oluyorum artık peşin fiyatına taksit yapın sunlari taksitle alalım ya

Ya abi sinir oluyorum artık peşin fiyatına taksit yapın sunlari taksitle alalım ya
knk taksit gelmeyecek, bir kaç güne ön siparişten çıkacak gibi, blackfridayde bunun alternatifi yok gibi. Yeni çıkanlardan dell var ama bilemedim. Bunun fiyatı düşerse black fridayde bu alınabilir. Sanırım bunu gigabyte almak mantıklı. Teknik servisi güven vermiyor gigabytenin bir tek.

Arkadaşlar bu ürünü almak ne kadar mantıklı 27inc +240hz ips veya oled monitör arıyorum ipsler ortalama 12-15k arasında ama oledler 25den başlıyor. Oled almak ne kadar mantıklı acaba?

Arkadaşlar bu ürünü almak ne kadar mantıklı 27inc +240hz ips veya oled monitör arıyorum ipsler ortalama 12-15k arasında ama oledler 25den başlıyor. Oled almak ne kadar mantıklı acaba?
4070 ve üstü sistemin varsa mantıklı.

knk taksit gelmeyecek, bir kaç güne ön siparişten çıkacak gibi, blackfridayde bunun alternatifi yok gibi. Yeni çıkanlardan dell var ama bilemedim. Bunun fiyatı düşerse black fridayde bu alınabilir. Sanırım bunu gigabyte almak mantıklı. Teknik servisi güven vermiyor gigabytenin bir tek.
Ya kral ben OLED almakta kararlıyım ya ancak black Friday gibi güzel indirimli hafiften gelir mi diye düşünmedim değil ancak taksitle alabilirim yoksa zor

Ya kral ben OLED almakta kararlıyım ya ancak black Friday gibi güzel indirimli hafiften gelir mi diye düşünmedim değil ancak taksitle alabilirim yoksa zor
gelse de yeni nesil olmayacak, gerçekten iyi olanların fiyatları da 40-45k dan başlıyor.

Geri