- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 14,539
Teşekkürler hocam gayet iyi anladım. Delli önerdim, yanına da bir tane stant özellikleri olan 2k 27" ips basit bi ofis monitörü çözer kapatırız monitör işini.OLED monitörler henüz o kadar gelişmedi. Eğer yeteri kadar gelişirlerse ürün yelpazesi de artar. Son 2 nesildir 16:9 ürünlere odaklanıyor samsung. Bu yüzden ultrawide modeller eskidi. Ayrıca her oled monitör tr de yok.
32inç olarak da 2k yok. 32inç için 4k almak zorundasınız. 34inç almak isterseniz ya gidip 30k gen 1 panele vereceksiniz, hemde samsung gibi yazılımsal eksileri olan bir markaya vermek zorundasınız. Eğer gen 2 daha ucuz ultrawide isterseniz 49inç super ultrawide modellere bakmanız gerek. Gen 1 ama samsung değil başka isterseniz Philips 34m2c6500 var ya da bütçeyi artırıp 34inç olarak Dell alıcaksanız. Dell in artısı da G85SD gen 1 iken bunun gen 2 olması. Ama fiyatı çok tuzlu. Gen 4 16:9 modeller var bu fiyatta.
Biraz karışık oldu ama bence anladınız.
Gen 1 olması direkt eleme sebebi.
AW2725D, mo27q2a ve aw3425dw en mantıklı secenekler. Gigabyte ın servis konusunda bilgim olmadığı icin muallakta biraz. Dell bu yüzden bir adım önde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Tayfunns hocam yan monitör olarak da şunu önermeyi düşünüyorum
2k 27", yükseklik ayarı da var dikey ayarı da, yan monitör olarak cuk diye oturur bence. Görüntü ve panel kalitesi mühim değil oled ile kullanılacak zaten.
Son düzenleme: