Parlaklık üzmüyor cidden, OLED parlaklıkları genelde IPS’e göre 2x yanılmıyorsam.Yakın fiyata Tandem Woled varken 3. Nesil QD Oled almak pek akıllıca değil. Özellikle güneş alan bir odadaysanız QD Oledlerin tipik 250 nit parlaklığı sizi üzer.
O sizin dediğiniz HDR pik parlaklığı. SDR'de 3. nesil Oledler genelde 250 max 300 nit parlaklık veriyor. 4. nesil Tandem Oledler IPS'in parlaklığına yetişti ama. HDR parlaklığı olarak Mini ledler halen birinci sırada ama. Her ne kadar şuan TR'de mini led çeşitliliği olmasa da.Parlaklık üzmüyor cidden, OLED parlaklıkları genelde IPS’e göre 2x yanılmıyorsam.
HDR devredışı kullanıyorum ve parlaklık bana 500nit IPS ekranımı aratmıyor. AW2725DF kullandım.O sizin dediğiniz HDR pik parlaklığı. SDR'de 3. nesil Oledler genelde 250 max 300 nit parlaklık veriyor. 4. nesil Tandem Oledler IPS'in parlaklığına yetişti ama. HDR parlaklığı olarak Mini ledler halen birinci sırada ama. Her ne kadar şuan TR'de mini led çeşitliliği olmasa da.
Hocam alınmayın ama Oled monitörler ofis kullanımı için olan modeller değillerHDR devredışı kullanıyorum ve parlaklık bana 500nit IPS ekranımı aratmıyor. AW2725DF kullandım.
Yok hayır öyle değil tabii ki de, SDR kullanırken dahi parlaklık konusunda sorun yaşamadım demek istemiştim.Hocam alınmayın ama Oled monitörler ofis kullanımı için olan modeller değillerBütün olayı düşük gecikme değerleri, doğru kontrast oranları doğru siyahlar ve HDR
HDR kapalı kullanılacaksa pek bir espirisi kalmıyor gibi bence.