League Of Legends dusuk fps

N1xinet

80+
Reaksiyon skoru
3
Bilgisayarimda rtx5070 32gb ram ve ryzen 5 7500f var lol de oyun basi fps 600+ oluyor daha sonra oyun ici 130 fps 170 fps lere kadar dusuyor ekran kartini ve islemciyi de kullanmiyor desem yeri 180fps sabit alsam yeterli sizce sebebi nedir ayarlarim cekilebilecek en yuksekte.

Bilgisayarimda rtx5070 32gb ram ve ryzen 5 7500f var lol de oyun basi fps 600+ oluyor daha sonra oyun ici 130 fps 170 fps lere kadar dusuyor ekran kartini ve islemciyi de kullanmiyor desem yeri 180fps sabit alsam yeterli sizce sebebi nedir ayarlarim cekilebilecek en yuksekte.
riot games bozmuştur yine oyunu çok takılma.

riot games bozmuştur yine oyunu çok takılma.
Sorma harbiden ya bi duzgun durmuyor oyun illa bi teknik problem cikaracak. Biraz can sıkıcı o kadar pc topladim ettim rdr de ultraya cekip oynuom orda burda ultraya cekiyon lol giriyon ekran hz kadar fps alamiyon.

Sorma harbiden ya bi duzgun durmuyor oyun illa bi teknik problem cikaracak. Biraz can sıkıcı o kadar pc topladim ettim rdr de ultraya cekip oynuom orda burda ultraya cekiyon lol giriyon ekran hz kadar fps alamiyon.
7800xt + 7500f ile 70 fpsi gördüğüm oldu :D lanet bir oyun.

oyunu bozdukları için düşük fpse maruz kalıyoruz maalesef

riot o kadar kötü ki yazılım konusunda dünyada en çok oynanan oyunlardan birini elinde tutmasına rağmen çökmeler düşük fpsler her tür problemi barındırıyo üstünde

Dostum 5070 ve 7800x3d var oyunda 600 lere kadar fps alıyorum ama mouseyi her haraket ettirdiğimde fps 10 20 ye kadar düşüyor çık gir yapınca düzeliyor bendede böyle bir sorun var mouse 8k hz o yuzdendir dedim 1k yaptım yine olmadı… sadece LoL de yaşıyorum bu durumu

hakaret amacli demiyorum ama riot maalesef optimizasyon ozurlusu bir sirket kisacasi yapabileceginiz birsey yok herkes bu durumu yasiyor

Neyse luxa bi kostüm getirsinler o zaman :D Bende aslında konuyu açarken riottan olduğunu düşünüyordum ama dedim belki bir ihtimal saçma ***** bir ayardan kaynaklıdır biri biliyordur diye açayım demiştim. Herkes riottan demiş düşündüğüm gibi.

Kardeş konudan bağımsız olacak ama r5 7500f rdr full ayarlarda ortalama kaç derecede kalıyor hiç inceleme fırsatın oldu mu?

Kardeş konudan bağımsız olacak ama r5 7500f rdr full ayarlarda ortalama kaç derecede kalıyor hiç inceleme fırsatın oldu mu?
Açabildiğim tüm ayarları ultraya çektim aşırı bir ısınma görmedim ama en son gireli 2-3 hafta oldu yanlış hatırlamıyor isem 90 ı görmedim hiç 80+ derecelerdeydi diye hatırlıyorum.

Şuan işteyim 18:30 19:00 civarı evde olurum istersen eve geçtiğimde güncel oyunu açıp ısı değerini atabilrim.

Açabildiğim tüm ayarları ultraya çektim aşırı bir ısınma görmedim ama en son gireli 2-3 hafta oldu yanlış hatırlamıyor isem 90 ı görmedim hiç 80+ derecelerdeydi diye hatırlıyorum.

Şuan işteyim 18:30 19:00 civarı evde olurum istersen eve geçtiğimde güncel oyunu açıp ısı değerini atabilrim.
Olur hocam, ya ben şu bios ayarlarını hiç bilmediğimden xmp expo pbo açıp bıraktım. Oyunda ortalama 75 max 80 81 derecelerde dolanıyor da sanki işlemci ısındığı için kendini kısıtlıyormuş gibi hissediyorum. Ondan dolayı sormak istedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,893
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri