🔥 Xbox serie S 15.999 TL (Son 1 stok)

İnsanları bir rahat bırakın.Kim hangi cihazda oyun oynamak istiyorsa oynar.Kimse kimsenin zevkine karışamaz.Eleştirirken kendi tercihlerinizi empoze etmekten vazgeçin.Adam isterse ps2 alır oynar, ister xbox 360 oynar size ne? Herkes pc ye bağımlı olmak zorunda değil.
Kimsenin fikir empoze ettiği yok ben kendi fikrimi belirttim burası bir forum adam geldi fikrime laf etti alması gereken cevabı da aldı

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İnsanları bir rahat bırakın.Kim hangi cihazda oyun oynamak istiyorsa oynar.Kimse kimsenin zevkine karışamaz.Eleştirirken kendi tercihlerinizi empoze etmekten vazgeçin.Adam isterse ps2 alır oynar, ister xbox 360 oynar size ne? Herkes pc ye bağımlı olmak zorunda değil.
Bizim insanlara tavsiye vermemiz sizi neden bu kadar ilgilendiriyor. Bu cihaz daha 2 sene önce 6000tl ye alınabiliyordu ve ikinci el fiyatları daha da uygundu. Dolar 3 kat arttı da 2 sene içinde bizim mi haberimiz yok. Bu fiyatlara ps5 vs varken tabii ki alınmaz deriz

• Beğen
Birde sizde para yoksa demişsin, series s indirimi kovalayan adamsın sen kimseye şunu deme hakkın yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 yaşındaki çocuk bir kere native çözünürlükte 120 üstü fps oyun oynadı mı bir daha Xbox’ın yüzüne bakmaz
SS i evime sokmam o kadar kötü bir konsol ama siz acayip boş yapmışsınız. 15 liraya kim satıyor native 120 FPS üstü verecek PC yi? 2.elde kıytırık 3060 lara 7-8K çekiyorlar, cpu-mobo-ram-kasa-psu-ssd-monitor-çevre birimleri vs derken 15 liraya bırak 120 FPS i 60 FPS verecek sistem toplayamazsın.

Ayrıca adam diyor ki çoluk çocuğa alırım, PC den daha güvenli ki gerçekten öyle kalkıp halen yok 120 FPS yok native. Oğlum bacak kadar çocuk neyin native i neyin 120 FPS i ağır boş yapıyorsunuz.

60 inch 4k TV ekranına 4060 bağla ve 1080p oyun oyna bakayim. Camur grafigi o zaman gorursun. Ya da 4K ya al oynarsin 10 fps 🤣🤣
Ps5te her oyunu 4k oynadığını mı sanıyorsun?

Gamepassinde zam yemesi ile series s'in alınacak bir yanı kalmadı ve depolama çok büyük sıkıntı 300 küsür gb hafızası var ps5 gibi istediğin ssdyide takamıyorsun kendi özel seagate ssdsi var oda konsol fiyatında

Sıkıntı benden çok yaşaman zaten. Eskide kalmışsın. Yanına koyma zorunluluğun yok.

Ne alaka? 540p series s daha beter
Hahahhsjjajsjsj hemen 9070 XT li sistemime format atıp uzaktan TV ye bağlanıcam diye her oyuna desteği bile olmayan linux a geçiyorum tşk.

Kafanızın basmadığı şey şu "herkes bu tür angaryalarla uğraşmak istemiyor" adam ağlayıp zırlayan çocuğuna sırf sussun diye şu konsolu alır geçer. Yok 2.elde sistem kur, yok bilmem şunu al, yok PC yi TV a bağla vs. arkadaş herkes sizin gibi sabahtan akşama kadar evde yatmıyor, herkesin bir işi gücü var ve vakti kısıtlı bu tür saçmalıklarla uğraşamaz. Alır geçer ve çocuğunu susturur bu kadar basit. Normal biri için mantıklı mı? asla ama ihtiyaçlar çok farklılık gösterebiliyor bunu anlamanız için yaşınızın biraz daha büyümesi lazım, 18 yaşında anlayamazsınız.

Ps5te her oyunu 4k oynadığını mı sanıyorsun?

Gamepassinde zam yemesi ile series s'in alınacak bir yanı kalmadı ve depolama çok büyük sıkıntı 300 küsür gb hafızası var ps5 gibi istediğin ssdyide takamıyorsun kendi özel seagate ssdsi var oda konsol fiyatında
Biz ps5 ile xboxu karsilastirmiyoruz ki. Pc ile konsolu tartisiyoruz sen ne diyosun? Benim zaten ps5 im var. Bisey falan sanmiyorum yorum yazmak için yazmayın

• Hahaha
Zaten bilgisayari olup tv de de konsol kullananlar da var. Her şey pc değil. Veyahut cocukları oynasin diye almak isteyen olabilir. Pc den çok daha mantikli. Daha bir suru sebep sayarim
Valla ben geçen senelere kadar PC her şeydir kafasındaydım da 6 ay önce Xbox Series S aldım o günden beri pc ile çok vakit geçirmiyorum. Dediğiniz gibi sanki bir şey çekiyor konsola pc den ziyade. Pc de kötü değil ha 3070ti ryzen 7600 kasam ve 2k monitörüm var bir de. Bence series s in en büyük handikapı hafızası…

Son düzenleme:
yok fps miş de 800 p imiş de. çocuğun önüne koyduğun şeyden ne anlasın. yok ekran kartı al sistemi salona taşı bu kadar hayatsız olmayın la. series s parasını hakeden bir cihaz değil zaten. gamepass zamlarıyla almanın da alakası yok da. pc ile konsol birbirinden tamamen alakasız. 2 maç fifa atmak için salona pc mi taşıyacaz her gün. ekranı yansıtmanın binbir türlü yolu varmış. kablo olmadan her türlü gecikme olur. ayrıca pc de çok hile geliyor. pc de oyun oynarken yok fps yok görüntüsü kalitesi solda sürekli fps sayacı. kastı mı dondu mu niye mavi ekran yedik bir sürü meşakkati var.

yok fps miş de 800 p imiş de. çocuğun önüne koyduğun şeyden ne anlasın. yok ekran kartı al sistemi salona taşı bu kadar hayatsız olmayın la. series s parasını hakeden bir cihaz değil zaten. gamepass zamlarıyla almanın da alakası yok da. pc ile konsol birbirinden tamamen alakasız. 2 maç fifa atmak için salona pc mi taşıyacaz her gün. ekranı yansıtmanın binbir türlü yolu varmış. kablo olmadan her türlü gecikme olur. ayrıca pc de çok hile geliyor. pc de oyun oynarken yok fps yok görüntüsü kalitesi solda sürekli fps sayacı. kastı mı dondu mu niye mavi ekran yedik bir sürü meşakkati var.
Kullanmayı bilmeyene zor tabi

Kullanmayı bilmeyene zor tabi
yav olum ne alakası var. aylarca para biriktirip zar zor bi bilgisayar aldınız diye kendinizi teknoloji uzmanı falan mı zannediyorsunuz. 10 yaşında çocuk ne anlar fps ten. cs go dışında da öyle fps aman aman şart değil. sanki hepinizde 5090 falan var da konuşuyonuz. yıllarca sol üstte fps işlemci kontrol ettim. ram işlemci oc yaptım. öyle uğraşılacak işler değil. oyun açısından konsol her zaman daha iyi.

• Hahaha
yav olum ne alakası var. aylarca para biriktirip zar zor bi bilgisayar aldınız diye kendinizi teknoloji uzmanı falan mı zannediyorsunuz. 10 yaşında çocuk ne anlar fps ten. cs go dışında da öyle fps aman aman şart değil. sanki hepinizde 5090 falan var da konuşuyonuz. yıllarca sol üstte fps işlemci kontrol ettim. ram işlemci oc yaptım. öyle uğraşılacak işler değil. oyun açısından konsol her zaman daha iyi.
Oled monitörüm yeter tek başına xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,893
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri