cıstakmessi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 343
Selamlar Şuan ajaz 159 pro mouse kullanıyorum memnnum ama biraz küçük bide gıcırtı var bu mouseden büyük güzel bir mouse arıyorum bütçe 1 k
Dün 700TL'den satıldı lansman fiyatı, alternatif bulamazsan buna bakabilirsin;Selamlar Şuan ajaz 159 pro mouse kullanıyorum memnnum ama biraz küçük bide gıcırtı var bu mouseden büyük güzel bir mouse arıyorum bütçe 1 k
kullandıgım mouseden büyükmüdürDün 700TL'den satıldı lansman fiyatı, alternatif bulamazsan buna bakabilirsin;
![]()
GamePower Fenix 24.000DPI Triple Mode (Kablolu/Bluetooth/2.4G) Siyah Gaming Mouse - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Biraz daha çıkarsa;
![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Bir de bu var TEMU üzerinde;
aj199 karbon fiber kablosuz fare paw3311 500mah uzun pil ömrü, tasarım 24000'e , oyun ve ofis kullanımı i̇çin i̇deal | Hızlı Ve Güvenli Çevrimiçi Ödeme | Temu
Bugün çevrimiçi alışverişe hazır en yeni elektronik ürünümüzün bir parçası olan aj199 karbon fiber kablosuz fare paw3311 500mah uzun pil ömrü, tasarım 24000'e , oyun ve ofis kullanımı i̇çin i̇deal ürününü Temu'da . hızlı ve güvenli çevrimiçi ödemewww.temu.com
kullandıgım mouseden büyükmüdür
daha büyüğü yokmuBoyutlar bu şekilde, yani Fenix daha uzun:
AJ 159 - 118x63x38
Gamepower Fenix - 129x64x40.5 mm
Alıntıyı görüntüle
Sanırım 129-130cm en uzun mouse'lar. Daha uzun mouse var mı bilmiyorum açıkcası.daha büyüğü yokmu